{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistele sodiaagimärgidele toob 13 ja reede homsel päeval õnne

Foto : unsplash / Macay Bundt   13 ja reede ei ole alati too...

Foto : unsplash / Macay Bundt

 

13 ja reede ei ole alati toonud kaasa ainult ebaõnne. Vastupidi, kui sa oled sündinud neis kolmes sodiaagimärgis siis toovad tähed sulle 13. augustil hoopis palju õnne!

13 ja reede kuupäev on tekitanud alati eelarvamusi ning kartuseid. Palju müstilisi ning salapäraseid uskumusi liigub selle päeva kohta aga ometi ei too ta alati halba kaasa. Astroloogias näiteks on 13 ja reede pigem õnne toov päev. Sellel aastal leiab 13 ja reede aset Lõvi ajal ning võib meile kaasa tuua väga ilusaid üllatusi. Vähemalt mõnedele sodiaagimärkidele.

Reede on Veenuse päev. Veenus on armastuse, romantika, jõukuse, luksuse ja ilu planeet. Seega on reede ideaalne päev selleks, et elu nautida nii palju, kui võimalik.

Reedel, 13. augustil  on Kuu Kaalude märgis.  Kaalude märk soodustab tasakaalu ja harmoonia tekkimist, sõprust ning armastust. 

Millistele sodiaagimärkidele toob seekordne 13 ja reede kõige rohkem õnne? 

 

 


Kaalud

Sul võib tekkida tunne nagu oleks see päev sinu päev! Lisaks kõigele on ka Kuu sinu märgis just sellel päeval. Kuu muudab su tundeid tugevamaks ning toob sulle kaasa palju head energiat terveks päevaks. Sa tunned end hästi ning naudid elu. Planeedid on sinuga ning paljud su unistused võivad täituda just sellel päeval! 


Lõvi

Selle päeva tähelepanu keskpunktis oled sina ise. Sa tunned end hästi ja kõik su ettevõtmised õnnestuvad. Sellel reedel ei tohiks sa igavust tunda. Pane oma unistused paberile kirja reedel, nad täituvad aasta jooksul!


Kaksikud

See päev võib sinu jaoks tulla armastuse tähe all. Kui sa oled vallaline, siis hoia silmad lahti, tõenäosus kohtuda selle õige inimesega on kõige suurem just sellel päeval. Tunne elust rõõmu ja tee suuri plaane. Hea energia saadab sind ja palju ilusaid üllatusi on sind ootamas.


Kommentaare ei ole