{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, milline spordiala sulle kõige rohkem sobib vastavalt sinu tähemärgile

  Foto : unsplash / Jenny Hill Et sa teaksid järgmisel korra...

 

Foto : unsplash / Jenny Hill

Et sa teaksid järgmisel korral arvesse võtta ja ei maksaks kallist raha minnes jõusaali, kui see pole üldse sinule. 

Nüüd on aeg end käsile võtta ja vabaneda kõikidest liigsetest kilodest, mis tuju alla viivad. Vaata, milline spordiala on sulle mõeldud ja sobiks sulle kõige paremini. 

Alustame sellest tõsiasjast, et sport on tervise ja ilu pant. Kõik inimesed peaksid end vähem või rohkem liigutama, kui nad tahavad terveks jääda. Tugitoolisport ei tule seekord arvesse. Kui sa hoolid oma füüsilistest ja vaimsetest võimetest ning selle alalhoidmisest, pead sa hakkama end liigutama. 


Jäär

Sa oled selline tormakas ja ei jäta midagi pooleli. Oma hinges oled sa konkurent ning armastad võistlussporti. Proovi näiteks poksi või karated, mis võimaldavad sul end füüsiliselt proovile panna ning tagavad tugevaid emotsioone. Või siis selliseid alasid, kus loeb kiirus, nagu näiteks motokross. Haiget võid ainult saada mõnikord aga see sind ilmselt ei hirmuta. 

 

Sõnn

Erinevalt sinu teistest sarvilistest sõpradest (Jäärad jne), oled sina pigem selline, kellele meeldib meeskonnamäng. Näiteks ragbi sobiks sulle hästi. Seal saab maadelda ja jõudu katsuda. Või siis natuke rahulikumad nagu džuudo või maadlus. Seal on vaja natuke rohkem mõtelda. Või siis võib see olla lihtsalt selline spordiala, mis sobib sinule kõige paremini ja mis võimaldab sul oma võimeid proovile panna.

 

 

 

Kaksikud

Kaksikute märki seostatakse tihti kätega, ja selgub, et sa oled sageli just oma kätega tööd tehes eriti osav. Sulle sobiks hästi tennis või lauatennis. Kõik pallimängud on sulle meelt mööda. Samas sobib sulel ka tants ja kõik sellised alad, mis võimaldavad sul oma keha kasutada ning läbi selle end väljendada. Ka tsirkuses akrobaatiliste harjutuste sooritamine peaks olema sulle meelepärane.

 

Vähk

Sinu jaoks on kõige parem spordiala magamine (või siis yin jooga, mille jooksul sa märkamatult uinuda võid). Igal juhul, kui sa oled ikkagi otsustanud mingi spordialaga tegelema hakata, siis ujumine sobiks sulle päris hästi. 


Lõvi

Ausalt sa võid teha seda, mida sa tahad, nii kaua, kuni teised sind imetlevad ja austavad. Mõned Lõvid tahavad särada tiimikaaslastena, teised eelistavad üksi oma teed au ja kuulsuseni rajada. Samas aga sobivad sulle hästi golf või surfamine (vees paneb päike sind veelgi rohkem särama).

 

Neitsi

Sa oled nii suur pedant ja armastad täpsust, et sina peaksid huvituma sellistest spordialadest, mis aitavad sul oma võimeid proovile panna. No kui malemäng on sinu jaoks sport, siis see on igati tore aga higistama see sind just ei pane. Üksluine ka natuke. Samas meeldib sulle kindlasti jooksmine, mis võimaldab sul jälgida oma edusamme. Või siis odaviskamine või vibu hoopis peaks ka sulle meeldima.

 

Kaalud

Tantsimine! Ilma naljata. Jooga peaks ka sulle huvi pakkuma, sest sa saad kombineerida esteetilise külje ja väljendada end oma kehaga. Ning leida vajalikku tasakaalu. Samas sobib sulle hästi ka poks, kui sa tahad energiat kulutada aga ilmselt sulle eriti ei meeldi, kui keegi peaks sulle lööke andma.

 

 


Skorpion

No sina oled üks äärmuslikematest. Üldiselt oled sa pigem üksik hunt ja selline kättemaksuhimuline aga Tai poks peaks sulle meeldima, see on see, mis teeb sind õnnelikuks. Kangemad võivad proovida triatloni, kus saab oma võimeid proovile panna ja kus keha ja vaim peavad koos töötama.

 

Ambur

Ambur on ikka ju see pool-hobune pool-inimene ja see on huvitav, sest sulle sobib näiteks ratsutamine ja kõik sellised alad, kus sa võid loomadega koos olla. Amburil on ka vibu koos noolega, mis seob Maad Universumiga. Kui vibulaskmine peaks sind köitma. 

 

Kaljukits

Ka sind tõmbab maa ja tippude vallutamine, seega sulle sobib mägironimine, mis paneb sind tundma nagu kala vees. Või siis roni saalis redelist üles või turni vabas looduses. Kui kõrgused tõesti sind köidavad, siis kõik talvised spordialad on sinu jaoks nagu loodud. Nii kaua, kui sa saad üksi end treenida, on kõik hästi.

 

Veevalaja

Sa oled vaba nagu õhk ja sind võib näha lennukist hüppamas langevarjuga. Või siis benjihüpe.  Sa vajad õhku. Või siis sobib sulle jooksmine, kõik see, mis on seotud kiirusega. Ralli. Miks mitte veega seotud spordialad. Nii kaua, kui see tagab sulle vabaduse, õhu ja tuule, on kõik korras. 

 

Kalad

Sa oled nagu kalad vees, sul on lihtsalt suur valik. Kui sa tahad midagi vaimset, siis tegele joogaga, see aitab sul leida loodusega kontakti. 



 



 

 







Kommentaare ei ole