{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 9 - 15. augusti vahel

Foto : unsplash / Camille Brodard    Sellel nädalal liigub p...

Foto : unsplash / Camille Brodard

 

 Sellel nädalal liigub planeet Merkuur Lõvi märgist edasi Neitsisse ja toob palju häid üllatusi kaasa kõikidele maamärkidele. 

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Kuu on opositsioonis

Kallis Jäär! Nädala esimene pool tuleb palju parem, kui teine. Sest kuni 11. augustini toetab sind Merkuur, kes toob sulle kaasa häid uudiseid ning toredaid kohtumisi. Neljapäeval ja reedel aga on Kuu opositsioonis sinu märgiga ning see võib tuua sulle kaasa sekeldusi ja probleeme, eriti lähedastega.

 

Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)  - Head uudised on tulemas

Kallis Sõnn. Sellel nädalal saad sa häid uudiseid. Merkuur lõpetab kolmapäeval sinu kiusamise ning hakkab sind selle asemel soosima. Tänu temale saad sa häid uudiseid sellel nädalal. Töö juures peaksid avanema head võimalused. Veenus aitab muuta su elu romantilisemaks. Ainult nädalavahetusel võib õhk pingeliseks muutuda. 

 

Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Kuu hoolitseb sinu eest

Kallid Kaksikud. Praegune periood pole just kõige kergem sinu jaoks, sest sinu vastu seisavad sellel nädalal Veenus, Marss ning kolmapäevast ka Merkuur. Seega tõenäoliselt mõtled sa sellel nädalal oma elu üle järele, nii isikliku elu, kui tööasjade suhtes. Kõige keerulisemaks võivad kujuneda teisipäev ja kolmapäev. Neljapäeval ja reedel läheb aga kõik hästi tänu Kuu seisule ja midagi ilusat on aset leidmas.


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Taevas naeratab sulle

Kallis Vähk. Taevas ise naeratab sulle sellel nädalal. Nii Veenus, kui Marss on sinuga, toetavad sind ning toovad sulle head õnne kaasa. Kolmapäevast alates saadab ka Merkuur sulle head energiat ning sa peaksid saama häid uudiseid. Õnne toovad sulle teisipäev ja kolmapäev. Pingelised päevad on aga neljapäev ja reede.

 

 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Tsau, Merkuur!

Kallis Lõvi. See nädal algab sinu jaoks hästi. Kuni kolmapäevani on Merkuur sinu märgis ja sa võid olla valmis headeks uudisteks või mõneks unustamatuks kohtumiseks. Nädalavahetusel aga ei ole Kuu seis sinu jaoks soodne ja see võib kaasa tuua pingeid sinu ja su lähedaste vahel. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Tere tulemast, Merkuur

Kallis Neitsi. Sind on ees ootamas veel üks ilus nädal, sest kolmapäeval jõuab sinu märki Merkuur. Väga hea periood on sinu jaoks algamas, mis toob kaasa häid uudiseid nii eraelus, kui tööalastes asjades. Väga palju häid võimalusi tekib järgnevate päevade ja nädalate jooksul. Kuu särab sinu märgis teisipäeval ja kolmapäeval ning muudab need päevad ilusaks. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Üks imeline sündmus võib aset leida

Kallid Kaalud. See nädal toob sulle eriti head õnne kaasa! Kõige paremini läheb sul neljapäeval ja reedel. Midagi imelist võib neil päevil juhtuda. Ka kolmapäeval võib üks erakordne sündmus aset leida tänu Merkuurile. Vallalised hoidke silmad lahti, sest suur armastus võib olla väga lähedal sellel nädalal!


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Merkuur saadab sulle taas head energiat

Kallis Skorpion. Lõpuks ometi ei too Merkuur enam su teele takisusi ning hakkab sind soosima. Üks tööalane probleem peaks lahenema kolmapäeval. Kui sul on viimasel ajal olnud lähedastega probleeme, siis peaks ka need mured lahenema. Head õnne toovad sulle laupäev ja pühapäev, kui Kuu särab sinu märgis.

 

 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Merkuur keerab sulle selja

Kallis Ambur. Kahjuks keerab Merkuur sulle sellel nädalal selja. See võib kaasa tuua suhteprobleeme ning lahkhelisid kõikidel tasanditel. Töö juures võib tulla ette takistusi ja viivitusi. Head õnne toovad sulle neljapäev ja reede.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Ilusad kohtumised ootavad sind sellel nädalal

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal tuleb sulle palju häid võimalusi. Ja üks ilus kohtumine on sind ees ootamas. Veenus aitab omalt poolt kaasa sellele, et su eraelus läheks kõik hästi. Vallaliste jaoks on tulemas üllatusi. Eriti romantiliseks kujunevad laupäev ja pühapäev. Neljapäev ja reede aga võivad tuua kaasa natuke stressi.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Selle nädala programmis on puhkamine

Kallis Veevalaja. Nädala esimesel poolel pead sa kannatlikkust varuma. Nii Kuu, kui Merkuur on opositsioonis sinu märgiga. Kolmapäevast alates hakkavad asjad aga paremini minema. Neljapäeval ja reedel toob Kuu sulle head õnne ja häid uudiseid kaasa. 


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Merkuur on opositsioonis

Kallid Kalad. Häid uudiseid sinu jaoks sellel nädalal ei ole. Kolmapäevast on Merkuur opositsioonis sinu märgiga. See ei muuda su elu just lihtsamaks ning võib kaasa tuua stressi nii eraelus, kui tööalastes asjades. Võib juhtuda, et sa tunned sellel nädalal eriti suurt väsimust ja masendust. Nädalavahetusel hakkavad asjad natukenegi paremini minema.





 


Kommentaare ei ole