{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 30. augusti ja 5. septembri vahel

Foto : unsplash / Nick Windsor    Jäära nädalahoroskoop ...

Foto : unsplash / Nick Windsor

 

 Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Merkuur opositsioonis on sind ootamas

Kallis Jäär. Sellel nädalal on Merkuur kahjuks opositsioonis sinu märgiga, liitudes nii Veenusega. Seega ei tule see nädal sinu jaoks just kõige parem ei tööasjades ega eraelus. Aga sina oled võimeline tegema ka sidrunist limonaadi ning muutma iga ootamatuse heaks võimaluseks. Head õnne toovad sulle laupäev ja pühapäev ( 4 -5. september), kui Kuu seis sind soosib. Halvad päevad on aga 1 - 2. september.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Rahulik nädal

Kallis Sõnn. Alates 30. augustist ei soosi Merkuur sind enam. Tööasjades võib see kaasa tuua viivitusi ning mõningaid probleeme. Head õnne toovad sulle aga kolmapäev, neljapäev ja reede. Täielik rahu ja vaikus ootab sind kõiges, mis puutub armastust. Sa võid tunda väsimust. Mõned vaidlusküsimused võivad esile kerkida nädalavahetusel.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Sa saad väga häid uudiseid

Kallid Kaksikud. Väga hea uudis on sind sellel nädalal ootamas. Kuu on konjuktsioonis esmaspäeval ja teisipäeval ning toob sulle kaasa head õnne. Ka Merkuur läbib sinu märgi esmaspäeval ja saadab sulle positiivset energiat. Järgnevatel nädalatel peaksid sa saama väga häid uudiseid, eriti tööasjades. Veenus soosib ka kõike seda, mis puudutab armastust.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Merkuur ei soosi

Kallis Vähk. Merkuur võib põhjustada suhtlemisprobleeme nii eraelus, kui töö juures. Ka Veenuse aspekt pole hetkel kõige parem ning võib põhjustada lahkhelisid partneriga. Kuu toob sulle head õnne kolmapäeval, neljapäeval ja reedel.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Palju rahulolu

Kallis Lõvi. Sellel nädalal toetab Merkuur sind taas. Alates esmaspäevast, 30. septembrist, naeratab hea õnn sulle taas ja toob kaasa edu tööasjades, kus sa võid saada häid uudiseid. Armastus pakub sulle aga palju rahulolu ja meeldivaid hetki tänu Kuu ja Veenuse seisule. Nädalavahetus tuleb eriti ilus.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Sa oled otsusekindel

Kallis Neitsi. Sellel nädalal lahkub Merkuur sinu tähtkujust ning jõuab Kaalude märki. Hoolimata sellest toob see nädal sulle palju rahulolu, eriti tööalastes asjades. Kõige rohkem õnne toovad sulle kolmapäev, neljapäev ja reede. Esmaspäev ja teisipäev võivad kujuneda pingeliseks. Sa tunned aga end palju enesekindlamana, kui kunagi varem. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Tere tulemast, Merkuur

Kallid Kaalud. Sellel nädalal jõuab Merkuur sinu tähemärki, liitudes Veenusega. Sinu jaoks on seega algamas eriti õnnelik periood, mis toob sulle kaasa toredaid kohtumisi ning palju häid võimalusi nii tööasjades, kui eraelus. Suurt õnne toovad sulle esmaspäev, teisipäev ja laupäev. 

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Veel mõned takistused

Kallis Skorpion. Kahjuks sellel nädalal Merkuur ei soosi sind. Häid võimalusi ning juhuseid praegune periood sulle kaasa ei too. Jupiter võib kaasa tuua takistusi tööasjades. Kuu toob sulle aga head õnne kolmapäeval, neljapäeval ja teedel. Laupäev ja pühapäev võivad tuua aga stressi ja väsimust. 

 

 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Sa oled õigel teel

Kallis Ambur. Hoolimata sellest, et eesolev nädal algab kahe stressirohke päevaga, on sind ootamas palju häid uudiseid. Merkuur on lõpuks ometi taas sinu kõrval. Kui viimasel ajal on su elus olnud palju probleeme ja takistusi, siis nüüd hakkavad kõik probleemid kaduma ja kõik saab korda. Nädalavahetus toob sulle eriti palju õnne. 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Marss hoolitseb sinu eest

Kallis Kaljukits. Merkuur ei toeta sind sellel nädalal ja võib kaasa tuua probleeme töö juures. Ka Veenus ei soosi sind ja see võib kaasa tuua probleeme armastuse valdkonnas. Kõik see võib tekitada stressi. Kolmapäev, neljapäev ja reede võivad kujuneda eriti väsitavaks. Õnneks toob Marss sulle siiski kaasa head õnne sellel nädalal.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Sind armastatakse

Kallis Veevalaja. Sellel nädalal soosib Merkuur sind taas ja toob sulle koos Jupiteriga kaasa väga head õnne ning palju häid võimalusi eriti tööasjades. Tänu Veenusele peaksid sa sel nädalal tundma, kui palju sind armastatakse. Nädalavahetusel on Kuu opositsioonis ja võib kaasa tuua väsimust laupäeval ja pühapäeval.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Katsu puhata

Kallid Kalad. Sellel nädalal on sind ootamas väga head uudised. Alates esmaspäevas ei ole Merkuur enam opositsioonis. Vähehaaval suudad sa tagasi teha kaotatud aja töö juures. Marss aga on alati opositsioonis ja selle tõttu võid sa tunda väsimust. Kuu toob sulle head õnne kolmapäeval, neljapäeval ja reedel.



Kommentaare ei ole