{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tselluliidist vabaks : toiduained, mis aitavad

  Foto : unsplash / engin akyurt Väljas on ilus ilm, päike p...

 

Foto : unsplash / engin akyurt

Väljas on ilus ilm, päike paistab ja hea on rannas peesitada, ainult, et see tüütu tselluliit rikub kõik ilusa ära. Siin kohal tuleb ka meelde tuletada, et kõik naised on ilusad just sellistena nagu nad on aga kui tselluliit tekitab sinus komplekse, siis ka see on mõistetav. Kõige tähtsam ongi tunda end hästi ennast oma kehas ja seda kogu aasta jooksul. Kui sa tahad teada, millised toiduained aitavad sul tselluliidist lahti saada, siis loe edasi. 

Mõned toiduained aitavad tselluliidist vabaneda tänu oma rasva põletavale ja antioksüdantsele toimele. 

Tselluliit seab end ikka sinna sisse, kus on ruumi ehk siis reitele, tuharatele, kõhu piirkonda ning isegi käsivartele. Selle põhjuseks võib olla vähene liikumine, halvad toitumisharjumused või vähene vedeliku tarbimine. Reitel olev tselluliit on seotud ka hormonaalsete muutustega aga võib olla ka pärilik. Tselluliidi puhul on tegemist rasvarakkude ladestumisega naha alla. Õige toitumine võib aidata sul sellest vabaneda. 

 

 


Porrulauk

Porrulauk sisaldab rohkelt vitamiine ja on kalorivaene. Ta aitab kehal mürkainetest puhastada ning võitleb edukalt tselluliidi vastu. 


Ananass

Ananass aitab organismi puhastada, on rasva põletava toimega ning tselluliidivastane. Vähesed teavad ainult, et seedimist aitab parandada kõige rohkem ananassi varreosa ehk siis vilja sees olev kõige kõvem osa. Nimelt sisaldab see sellist ensüümi nagu bromelaiin, mis soodustab rasvade põletamist, parandab seedimist ning aitab väljutada rasvarakke ning -kudesid. 

 

Kapsas

Kapsas sisaldab rohkelt kaaliumit ning kiudaineid, aitab vedelikupeetuse vastu, mis võib põhjustada tselluliidi teket. Samuti aitab kapsas söögiisu kontrolli all hoida. Kapsas on ka kalorivaene ja seega aitab figuuri hoida. 

 

 

 

Roheline tee

Roheline tee on diureetilise toimega ning aitab vedelikupeetuse puhul. Roheline tee soodustab rasvarakkude väljutamist organismist. 

 

Sibul

Sibul alandab veresuhkru taset ja soodustab mürkainete väljutamist. Tõeline detoks tervele kehale. 

 

Foto : unsplash / Trac Vu

 

 

Paprika

Paprika on diureetilise ning organismi turgutava toimega. Paprika aitab edukalt võidelda rasva ladestumise vastu. 

 

Varsseller

Varsseller aitab kehal rasvast vabaneda ning hoiab ära suhkru ladestumist. Varsseller sisaldab rohkel toitaineid ning on organismi puhastava toimega. Aitab hästi vedelikupeetuse vastu. 

 

Papaia

Papaia sisaldab ühte imet tegevat ensüümi: papaiini. Papaiin aitab edukalt tselluliidist vabaneda.  


Baklažaan

Sisaldab rohkelt kiudaineid ning aitab kehal vabaneda mürkainetest ning rasvast, soodustades seedimist. 



 

 





Kommentaare ei ole