{ads}

HIDE

Viimased

latest

Septembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Greg Shield Septembris jõuab armastuse p...

 

Foto : unsplash / Greg Shield

Septembris jõuab armastuse planeet Veenus Skorpioni märki ning toob sellega kõikide Veemärkide ellu armastust.


Jäära septembrikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill) 

Kallis Jäär. Septembris ei lähe asjad sinu jaoks nii nagu sa oleksid tahtnud, kuna mitmed planeedid on sinu märgiga opositsioonis. Merkuur on opositsioonis terve septembrikuu ja muudab su suhteid teistega keerulisemaks. Õhus võib olla palju arusaamatusi ning lahkhelisid. Tööasjades võib ette tulla takistusi ning pingelist õhkkonda, eriti kui sa peaksid suhtlema klientidega. Veenus on opositsioonis kuni 10. septembrini: kuu esimesel poolel võib su suhe partneriga olla üsna pingeline. Septembri teisel poolel on ka Marss opositsioonis ning sa võid tunda tavalisest suuremat väsimust.

 

Sõnni septembrikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. September võib kujuneda üsna pingeliseks armastuse koha pealt. Alates 10. septembrist on Veenus sinu märgiga opositsioonis. See võib põhjustada pingeid ning arusaamatusi koduseinte vahel või sinu suhtes kaaslasega. Probleeme võivad tekitada ka rahalist seisu puudutavad küsimused. Ka Jupiter ei tule sulle appi, sa pead varuma kannatlikkust kuni detsembrikuuni, alles siis hakkab õnne toov planeet Jupiter sulle taas naeratama. Marss toetab sind aga kuni 15. septembrini, andes sulle vajalikku energiat ning tervist.

 

Kaksikute septembrikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Septembri esimesel poolel võid sa tunda natuke suuremat väsimust. Alates 15. septembrist peaksid sa hakkama end paremini tundma. Töö juures saadab sind hea edu, Merkuur ja Jupiter saadavad sulle head energiat ning palju häid võimalusi. Mis puutub armastusse, siis kuu esimene pool toob sulle rohkem õnne, kui teine. Peale 10. septembrit võid sa tunda aga oma paarisuhtes igavust. 

 

 

 

Vähi septembrikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. September ei alga sinu jaoks just kõige paremini, kuna Veenuse ja Merkuuri aspekt ei ole sinu märgi jaoks kõige soodsam. Õnneks peale 10. septembrit naeratab Veenus sulle taas ning kõik suhtealased probleemid peaksid lahenema. Sinu suhe partneriga peaks muutuma sellest kuupäevast paremaks ning lähedasemaks. Mis puutub tööasjadesse, siis tuleb sul kahjuks oodata oktoobrikuud selleks, et paremaid tulemusi saada. Alates 15. septembrist keerab ka Marss sulle selja ning sa võid tunda selle tõttu suuremat väsimust.

 

Lõvi septembrikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi. Septembrikuu toob sulle palju head õnne ning edu kõiges tööga seonduvas. Eraelus võib see kuu aga tuua mõningaid pettumusi ning arusaamatusi. Sinu ja su partneri vahel võib tulla vaidluseid ning lahkhelisid. Merkuur toetab sind aga terve kuu vältel, toob sulle kaasa palju häid võimalusi ning huvitavaid kohtumisi. Marss garanteerib sulle hea energia alates 15. septembrist.

Foto : unsplash / Dan Freeman


Neitsi septembrikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Septembrikuu tuleb sinu jaoks väga aktiivne ning tegus. Sul ei tule puudu enesekindlusest ega teotahtest. Sa võid korda saata sellel kuul suuri asju ning muuta oma elu märkimisväärselt paremaks, kui sa  hoiad silmad lahti ning kasutad ära kõik head võimalused, mille elu sulle annab. Kõik muutused on kasulikud. Alates 10. septembrist on ka Veenuse aspekt soodne ning see toob sulle kaasa head õnne armastuses. Isegi kõige pikemaid suhteid ootavad ees unustamatud hetked.


Kaalude septembrikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. September toob sulle väga palju õnne tänu mitmete planeetide seisule. Kuni 10. septembrini särab Veenus sinu märgis ning toob su ellu armastust ning unustamatuid hetki. Hea õnn saadab ka vallalisi. Sind on ees ootamas väga toredad kohtumised. Merkuur ja Jupiter garanteerivad sulle head edu töö juures. Lisaks sellele jõuab alates 15. septembrist Marss sinu märki ning toob sulle palju energiat. 

 

 


Skorpioni septembrikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. September tuleb sinu jaoks armastuse tähe all, kuna alates 10. septembrist on Veenus konjunktsioonis sinu märgiga. Kõik probleemid, mis suve algusest sinu ja su partneri vahel olid, peaksid kaduma. September toob su ellu armastust ning aitab su unistusi ellu viia. Ka pikemas suhtes olnud paarid tunnevad taas suurt lähedust ning kirge. Marss soosib sind kuu esimesel poolel. Septembri teisel poolel võid sa tunda suuremat väsimust ning stressi, eriti tööasjades.


Amburi septembrikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Suvi oli nagu oli, ette tuli nii tõuse, kui mõõnasid, september aga muudab elu palju ilusamaks. Veenus naeratab sulle kuni 10. septembrini ja seega peaks kuu esimesel poolel olema õhus armastust ning üskmeelt. Merkuur ja Jupiter aga tegutsevad sinu heaks terve kuu jooksul, toovad sulle häid uudiseid, eriti töö valdkonnast. Kuu teisel poolel kaob ka väsimus ning stress, Marss hakkab sind omakorda soosima ja täidab sind hea energiaga.


Kaljukitse septembrikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits, september ei tule just kõige parem sinu jaoks, eriti kuu teine pool võib kaasa tuua suuremat väsimust ning stressi. Mis puutub tööasjadesse, siis tekkida võib viivitusi ning takistusi tänu Merkuuri aspektile, kes jääb tervelt kolmeks kuuks Kaalude märki. Armastuse koha pealt peaks asjad aga paremini minema, Veenus soosib sind peale 10. septembrit ning peale seda kuupäeva peaks koduseinte vahel valitsema taas üksmeel ning lähedus.


Veevalaja septembrikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) 

Kallis Veevalaja. September tuleb sinu jaoks üsna hea, häid uudiseid peaksid sa saama töö juurest. Mis puutub armastusse, siis võib tekkida mõningaid pingeid, eriti peale 10. septembrit, kui Veenus sind enam ei toeta. Teisest küljest on Merkuur ja Jupiter sinu kõrval terve septembrikuu ja alates 15. septembrist on ka planeet Marss sinuga. Sa võid saada väga häid uudiseid või ühe olulise telefonikõne, mis muudab suurel määral su elu.


Kalade septembrikuu horoskoop ( 20. veebruar - 20. märts) 

Kallid Kalad. Lõpuks ometi, peale seda keerulist suve, toob september su ellu natuke rahu ning häid uudiseid. Alates 10. septembrist hakkab Veenus taas sind soosima ning head uudised ootavad sind armastuse koha pealt. Vallalised võivad kohtuda olulise inimesega. Alates 15. septembrist ei ole Marss enam opositsioonis ning seega peaks kaduma vaimne väsimus, mida sa viimasel ajal tundsid.

Kommentaare ei ole