{ads}

HIDE

Viimased

latest

Septembrikuu armastuse horoskoop

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Jesse Goll

Septembrikuu on kätte jõudmas. Aga mida see kuub toob meile armastuse koha pealt? 


  • Jäär

Septembrikuu lõpp (alates 22. septembrist) on vallaliste Jäärade jaoks kõige parem aeg. Kui sa unistad kindlast suhtest (tegelikult on see sinu puhul üsna üllatav), siis su soov võib täituda septembris! Oma hingesõpra kohtad sa peale tööpäeva, raamatukogust väljudes, söögikohast väljudest, kinost välja tulles või jooksmas käies. 


  • Sõnn

Kallid Sõnnid, ärge olge liiga tagasihoidlikud, me kõik teame, kui romantilised te tegelikult oma hinges lete. Kuni 10. septembrini mõjutab sind Veenus Kaalude märgis ja muudab sind eriti vastupandamatuks. Tahad sa või mitte, aga sa lihtsalt tõmbad pilke endale ega jäta kedagi ükskõikseks. 


  • Kaksikud

Nii nagu Jääradele, toob septembrikuu lõpp sulle kõige rohkem õnne armastuses (äkki kohtute mõne Jääraga :)). Kuidas ka ei ole, see on kõige õigem aeg tegutsemiseks. Ainult need Kaksikud, kes juba on paarisuhtes, peaksid kaks korda järele mõtlema enne, kui kiusatusele järele annavad. Lisaks sellele võivad kahemõttelised naljad, mida ta oma partnerile teeb, rikkuda tõsiselt tema suhet. Ära mängi teismelist! 

 

 

 

  • Vähk

 Lõpuks ometi on tormid läbi (piltlikult öeldes). Meie kalli Vähi pisike süda ei ole rahu leidnud terve suve jooksul. Erinevate pettumuste ja koduseinte vahel aset leidnud tülide vahel, ei leidnud ta lohutust. September toob talle aga kaasa häid uudiseid, sest nüüd hakkab tema elu paremaks muutuma. Ja suured projektid näevad päevavalgust. Võib-olla on tegemist suurema ostuga, abiellumisega, pere suurenemisega, kolimisega, reisiga...). Kõik on võimalik. Vallalised võivad vaadata tulevikku lootusrikkalt. 

 

  • Lõvi

See on kõigile teada, et Lõvil on kindlad väärtushinnangud ning septembris tõestab ta seda veel kord. Aitab ringi tiirutamisest, aitab flirtimisest, aitab Tinderist ja muudest ajaveetmistest. Lõvi ootab nüüd suurt armastust ja tahab kindlast suhet (sellist nagu filmis). Ja isegi, kui kõik peaksid teda naeruväärseks pidama, võib tal juba sügise alguses olla käevangus unistuste prints või printsess.

 

  • Neitsi

Kui üldse on midagi, millest Neitsi on sellel aastal unistanud, siis see on armastus. Ja septembrikuu tuleb tema jaoks hea, juba alates esimesest nädalast kuni 11. septembrini, leiab suure tõenäosusega aset üks oluline ja täiesti ootamatu kohtumine. Mõni vana tutvus, mõni eks, mõni naabrimehe onupoeg, hambaarst või mõni Ambur võib tulla sinu ellu. Ja sa pead valmis olema kõigeks ja ükskõik milleks. Kui sa oled juba suhtes, siis katsu oma suhet vürtsitada ning hoolitseda armastuseleegi eest, mis võib-olla hakkab tasapisi ära kaduma. Aga ära muretse, kallis Neitsi, sa tead, mida sa pead tegema ja oskad küll, eriti siis, kui keegi enam ei oota.

 

  • Kaalud

Veenus liigub küll sinu märgist ära 10. septembril, aga muudab sellegipoolest terve septembrikuu hästi toredaks. Praegu on õige aeg vaadata kõik oma vastassoost tuttavad üle, pidutseda ja lõbutseda. Mitte ükski õhtukaaslane ei sarnane järgmisele, mitte mingit püsivat suhet silmapiiril ei ole. Elu on ilus. Armunud Kaalud peaksid aga olema valvsad, sest üks asi võib nende suhet rikkuda sellel kuul rikkuda. Õnneks aitab planeet Veenus su õigele teele tagasi.

 

  • Skorpion

Kahjuks ei ole septembrikuu kõikide jaoks hea, eriti peab see paika Skorpionite puhul (vähemalt sellel aastal). Sa ei ole just kõige paremas tujus selleks, et kohtuda kellegagi. Võta elu rahulikult ja ära muretse. Keskendu iseendale, tegele oma probleemidega, oma soovidega ja oma projektidega, mille kallal sa oled nokitsenud viimastel kuudel. Ära unista suurelt ja nii on sul suurem tõenäosus armastust leida.

 

 

 

  • Ambur

 Septembrikuu esimene pool ei tule sinu jaoks puhkus. Kui sa oled paarisuhtes, siis võivad tekkida lahkhelid, erimeelsused ning teised suhteprobleemid. Ära unusta, et sa võid pidada end küll vabameelseks aga suhtes olemine nõuab mõlemapoolseid pingutusi ja samuti seda, et ka teisel inimesel on sõnaõigus. Vallalistel aga on rohkem õnne. 23 - 24. septembril leiab aset üks ilus kohtumine. 


  • Kaljukits

Sinu enesekindlus on viimasel ajal saanud kannatada ja see kajastub ka sinu paarisuhtes. Sa oled kaotanud kogu usalduse ja see võib ajada su partneri täiesti hulluks. Sa tead küll, et sul ei ole ainsatki põhjust muretsemiseks aga sa muretsed ikkagi. Õnneks alates 20. septembrist lahenevad kõik su probleemid. Kui sa oled aga vallaline, siis ära oota septembrikuult midagi erilist, alles detsembri alguses tulevad imed sinu ellu. See on ainult soovitus.


  • Veevalaja

Kallis Veevalaja. Sa vajad aega ja paradoksaalselt tahaksid sa, et aeg läheks kiiremini (meie ka ei saa sellest aru). Sa mängid kahte mängu korraga ja kaotad selles ära nii iseenda, kui oma kaaslase. Ära otsi probleeme seal, kus neid ei ole, kui sa tead, et sa nagunii midagi ei leia. Vallalised, kaua te neid endisi kogute? Kui palju teil neid ekse juba on? 1, 2 või 10? Kas palju ei ole natuke? Jahtunud suppi ei ole mõtet uuesti üles soojendada.


  • Kalad

See võib tunduda küll natuke liiga lihtne aga ainus viis silma paista sellel kuul, on jääda iseendaks. Sul ei ole vaja palju selleks, et meeldida, seega ära paku üle. Palju ilusaid üllatusi on sind ootamas sellel kuul. Ja see kehtib nii vallaliste, kui paarisuhtes olevate Kalade jaoks! Juba suhtes olevate Kalade elus saab septembris algust üks suur ühine projekt: kolimine, abiellumine, laps jne.

 


 

Kommentaare ei ole