{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Leslie Saunders

 Armastus

Paaridele : Tänu Merkuurile tuleb armastus sel nädalal sind lohutama ja viib minema väikesed ja suured mured, mis su igapäevast elu rikuvad. Paljud suhted muutuvad veelgi tugevamaks ja lähedasemaks.

Vallalistele : Veenus ise soosib sind ja tahab, et sa leiaksid enda kõrvale inimese, keda sa otsid. Õpi siiski tundma paremini inimesi, kellega sa kohtud ja vaata, kui tõsine on nende huvi sinu vastu. Ära riku ära oma head õnne uhkuse või eelarvamuste pärast. Katsu rääkida südamest-südamesse, kui oled leidnud inimese, kes sulle meeldib.

 

Töö

Võttes arvesse praegust tähtede seisu, peaksid sa varsti saama väga häid uudiseid töö juurest, võib-olla on tegemist ametikõrgendusega, millega kaasnevad paratamatult mõningad muutused sinu tööasjades. Mis puutub aga kasu, mida sa sellest saad, siis võttes arvesse praegust majanduslikku olukorda, tuleb see sulle suurel määral kasuks.

 

 

 

Tervis

Tervis ei peaks sulle muret tekitama sellel nädalal, kui mitte välja arvestada seedimisega seotud probleeme. Tervislikum ja mitmekülgsem toitumine peaks sind aitama aga sellest kiiresti üle saada. Söö kindlatel kellaaegadel ja katsu olla heas tujus.

 

Raha

Rahaprobleeme on ka sinul, nii nagu kõikidel teistel. Aga ei midagi tõsist. Sellel nädalal avaneb sul võimalus sooritada üks väga kasulik tehing. Ja võib-olla saad sa ootamatu sissetuleku, mis tõstab märkimisväärselt sinu ostujõudu. 

Kommentaare ei ole