{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida tõotab kaasa tuua 8. augusti noorkuu

  Foto : unsplash / mohammad alizade 8. augustil särab noork...

 

Foto : unsplash / mohammad alizade

8. augustil särab noorkuu Lõvi märgis.

Aga rääkides noorkuust, kas sa tead, mida see üldse tähendab? Tegemist on kuu esimese veerandiga peale kuu loomist, mille hetkel kuu "möödub" päikese eest ning sellega lõppeb üks kuu faas. Aga sellega algab ka uus algus. Päike ise viibib hetkel Lõvi märgis ning muudab noorkuu energia veelgi tugevamaks. 

Kasuta seda perioodi ära selleks, et panna kirja oma unistused ja soovid. Noorkuu energia võib aidata kaasa ja su unistused võivad kiiremini täituda. 

Selle noorkuu ajal katsu vabaneda kõigest halvast oma elus. Sellest, mis ei lase sul edasi liikuda parema tuleviku suunas. Sellest, mis takistab sul olla see, kelleks sa tahaksid saada. 


Jäär

Katsu üles kirjutada kõik ideed, mis sul sellel nädalal pähe tulevad. Sa ei aimagi, kui kaugele nad sind viia võivad. 


Sõnn

Kasuta ära oma kujutlusvõimet selleks, et muuta enda ja oma lähedaste elu paremaks. Usu, et kõik on võimalik. Kõige tähtsam on teada, millises suunas sa minna tahad ja sellest hetkest hakkavad avanema uued võimalused, millest sa polnud isegi teadlik. 

 

 

 

Kaksikud

Sulle meeldib õppida, sulle meeldib uusi teadmisi omandada ja rahuldada oma teadmistejanu. Suhtle palju, sa võid õppida midagi äärmiselt olulist. 

 

Vähk

Sinu elus on praegu kõige tähtsamal kohal rahaasjad. Kasuta ära oma intuitsiooni, kuula oma südant, intelligentsi ning teadmisi. Kui sa toimid õieti, võib see kuu sind palju rikkamaks teha. 

 

Lõvi

Praegune hetk sinu elus on väga isiklik, millega võib alata uus peatükk sinu elus või siis avastada sa oma elu mõtte.

 

Neitsi

Isegi, kui praegu elad sa veest ja armastusest, siis hakkad sa kasutama rohkem oma intuitsiooni, kujutlusvõimet ja leiad vahendi, mille abil vabaneda kõikidest takistustest oma teel. 

 

Kaalud

Sinu projektid ja plaanid on hetkel kõige tähtsamad. Toetu oma tõekspidamistele ning hakka tegutsema. Sa võid kindel olla oma sõprade ning lähedaste toetusele. 

 

 

 

Skorpion

Rahalise seisu parandamine ning edukus on sinu prioriteedid hetkel , kasuta ära oma vaistu ning ettenägelikkust, kui sa tahad sihile jõuda ning tee asju lihtsalt. 

 

Ambur

Sa oled end uuesti üles ehitamas, kasuta seda perioodi ära selleks, et lugeda või reisida ringi ning luua uus elu filosoofia. Kuula oma unistusi. 

 

Kaljukits

Sinu sisemine elu on väga tugev. Sa näed, kuidas su elu vähehaaval muutub ja sa pead sellega leppima tahad sa seda või mitte.  


Veevalaja

Sa tahad kasutada ära oma kujutlusvõimet ning tahtejõudu selleks, et haarata kinni igast heast võimalusest. Ja sul on selleks õigus, sest ilus tulevik ei ole enam kaugel. 

 

Kalad

Kasuta ära oma intellektuaalseid võimeid selleks, et vabaneda rutiinist ma elus, mis ei lase sul edasi liikuda. Pane oma soovid ja kavatsused paberile ja võimalused hakkavad avanema. 

 

 


 

 

Sa oled

 

 

 

 

 

 



 

 



Kommentaare ei ole