{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Vincent Van Zalinge    Armastus Paaridele : Sul on vaja palju kannatlikku meelt ning tugevat tahtejõudu selleks, et muuta ...

Foto : unsplash / Vincent Van Zalinge

 

 Armastus

Paaridele : Sul on vaja palju kannatlikku meelt ning tugevat tahtejõudu selleks, et muuta oma suhe harmoonilisemaks. Võib-olla oleks hea pidada nõu mõne perenõustajaga. Kuidas ka ei ole, sul võib minna vaja lähedaste tuge, eriti sõprade poolset. Aga ära lase mitte kellelgi sekkuda pahatahtlikult oma pereellu või öelda seda, mida sa tegema pead.

Vallalistele : Mitu planeeti on valmis tooma sulle head õnne armastuses. Nad muudavad inimestevahelise suhtlemise paremaks, muudavad sind väljendusrikkamaks ning palju tähelepanelikumaks. Nad muudavad sind vastupandamatuks.

 

Töö

Praegune periood on väga hea kõigeks, mis on seotud sinu tööga. Sa võid saada väga häid tulemusi. Ja oled motiveeritud rohkem, kui kunagi varem. Sul võib tekkida tunne, et sa teed lõpuks ometi midagi väga vajalikku.

 

Tervis

Marss ise toetab sind. Seega on su tervis kaitstud sellel nädalal.

 

Raha

Tänu mitme planeedi heatahtlikkusele, võid sa sel nädalal korda saata väga kasulikke tehinguid, millest võib saada sinu teine sissetulek. See võib aga muuta märkimisväärselt su elu paremaks. 

Kommentaare ei ole