{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sinu tutvusringkonnas on mürgiseid inimesi ehk kuidas neid ära tunda?

  Enesekeskne ehk egotsentriline inimene See on inimene, keda on kõige kergem kindlaks teha, sest ta ei huvitu tõelisel...

 

Enesekeskne ehk egotsentriline inimene


See on inimene, keda on kõige kergem kindlaks teha, sest ta ei huvitu tõeliselt mitte kunagi sinust: ta ei küsi, kuidas sul läheb ja isegi temaga koos olles tunned sa end üksi. Kõik tema jututeemad keerlevad tema enda isiku ümber.

Kade

Kadeda inimese silm on alati selle peal, mida teistel temast rohkem on, sest kade inimene ei ole mitte kunagi rahul. Ta tunneb end alaväärtustatuna ja veedab oma aega kaevates selle üle, mida tal ei ole. Mitte iialgi ei näe ta asjade head külge ja tema kohalolek paneb sind end halvasti tunda.
 
 
 


Klatšimoor

Tema õnn on teiste õnnetust ja ta veedab oma aega jutustades edasi kuulujutte, mis teistes pingeid tekitada võivad. Ta topib oma nina sinna, kuhu pole vaja ja uurib kõike, tahab kõike teada ja teeb teisi õnnetuks.

Manipulaator

Manipulaator kasutab kõiki vahendeid, et sind oma tahtmist panna tegema - ta mossitab, kapriisitab, valetab ja kasutab väljapressimist. Sa lased end tema veenmisoskusest lihtsalt haneks tõmmata. Manipulaator teab täpselt, mida ta tahab ja kuidas oma tahtmist saada.

Hukkamõistja ehk kohtunik

Tema mõistab kõige ja kõigi üle kohut ja eriti sinu üle. Ta ei oska käesolevat hetke nautida ja süüdistab kõike. Ta tekitab sinus süütunde ja sa hakkad isegi endas kahtlema.

Üldiselt mürgine inimene paneb sind end halvasti tundma siis, kui sa temaga koos oled. Ametialases suhtes on vaja kasvatada endale paks nahk selga jäädes samal ajal viisakaks ning rääkida nii vähe kui võimalik oma eraelust.

Eraelus aga on raske sildu läbi põletada, kui tegemist on sõbraga. Sa võid katsuda temaga räâkida ja selgitada, miks tema käitumine sulle halvasti mõjub. Võib-olla teadvustab ta siis endale mõningaid asju ja sellisel moel suudad sa teda aidata. 





Kommentaare ei ole