{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / cetteup ...

Foto : unsplash / cetteup

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal võib sinu ja su partneri vahel olla armukadedust. Mis tuleb igast küljest ja igalt poolt. Ole väga ettevaatlik kõigega, mida sa teed ja ütled. Natuke armukadedust pole paha, aga liigne armukadedus rikub ära ka kõige ilusama suhte.

Vallalistele : Praegune periood on eriti paljutõotav. Planeet Veenus aitab sul elada päev päevalt ning nautida elu sellisena nagu ta on. Armastus ei olegi enam nii kaugel ning su süda on selleks valmis. Sind on ees ootamas peoõhtud, väljas käimised ja sõpradega ajaveetmised.

 

Töö

Töö juures läheb tempo aina kiiremaks. Sa pead koostööd tegema paljude inimestega. Sul on võimalusi karjääri tegemiseks aga see sõltub suurel määral teistest inimestest. Analüüsi kõik pakkumised korralikult läbi ning ära kiiruta mõtlematult mitte kuskile alla. Hea võimalused tekivad, ole selleks valmis. 

 

 

 

Tervis

Oma tervise suhtes ei tule sul muretseda. Aga ole ikkagi ettevaatlik ja hoia oma tervist. Päike ja Uraan annavad sulle vajalikku energiat aga võivad ka kaasa tuua südamerütmi häireid nendele, kes on liiga närvilised ning väikesi õnnetusi, millel pole tõsiseid tagajärgi. Säilita rahu, see aitab kõikide probleemide vastu.

 

Raha

Planeetide seis peaks tooma sulle kaasa head õnne rahaasjades. Ära siiski ülehinda oma võimeid ja ära riski oma rahaga, vastasel korral võid sa palju kaotada. Hasartmängudes saadab sind küll hea õnn, kui tahad, võid proovida järele aga ära mängi kogu oma raha maha. 

Kommentaare ei ole