{ads}

HIDE

Viimased

latest

8. augusti noorkuu toob sulle head õnne

  Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge Augustikuus tõuseb taeva...

 

Foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

Augustikuus tõuseb taevasse noorkuu. Ja seekordne noorkuu tõotab tuua kaasa palju head õnne tänu planeetide asetusele. 

Augusti noorkuu paistab taevas sellel pühapäeval, 8. augustil. Tegemist on väga tähtsa ajaga astroloogilises kalendris, kuna samal päeval avaneb ka Lõviväravate portaal, mis toob kaasa mitmekordselt õnne.

Sellel aastal joonduvad planeedid. Kui Noorkuu särab taevas igal kuul, siis Lõviväravate portaal avaneb vaid kord aastas. Teine oluline tähelepanek on selle kuu number ehk siis 08/08. Sellist numbrite kombinatsiooni tuleb ette vaid kord iga 12. aasta tagant. Ehk siis seekordne Noorkuu võib tuua kaasa palju häid üllatusi. Ja nimelt häid, mitte halbu.

 

 

Sest astroloogia järgi on toob number 8 õnne. 8 on külluse ja jõukuse arv. Seega peaks seekordne noorkuu erinema teistest, kuna samal ajal avaneb ka Lõviväravate portaal. 

Sellel pühapäeval, 8. augustil, jõuab teine päikesesüsteemi kõige säravam täht Siirius Lõviväravate portaali. Sellel aastal on ta suunatud lääne poole ning seega palja silmaga vaadeldav. 

Lõvi on tulemärk, kelle energia võib tõmmata ligi kõike seda, mida ta iganes soovib. 

 

 

Kõige rohkem puudutab seekordne noorkuu aga 3 sodiaagimärki. Aga õnn naeratab ka kõikidele neile, kes on oma hingelt julged ning ettevõtlikud.

Hea õnn soosib eelkõige kõiki tulemärke: Jäärasid, Lõvisid ja Ambureid. Palju häid võimalusi on tulemas. Häid uudiseid saate te aga 9. augusti ja 7. septembri vahel. 

Haarake kinni ja kasutage ära kõiki häid võimalusi! Pühapäevast alates võib paljude elu võtta hoopis teise ja palju parema suuna. 


Kommentaare ei ole