{ads}

HIDE

Viimased

latest

8. augusti noorkuu: milliseid 3 sodiaagimärki puudutab see kõige rohkem

Foto :  unsplash / Ryan Holloway   Lõvi aeg (23. juuli - 23....

Foto :  unsplash / Ryan Holloway

 

Lõvi aeg (23. juuli - 23. august) on täies hoos ja tal on veel palju üllatusi meile varuks selle suve lõpuks. Pühapäeval 8. augustil (08/08) tõuseb taevasse noorkuu ning selle tõttu võib see nädalavahetus eriti sündmusterikas tulla. 8. augustil avaneb ka Lõviportaali värav, tegemist on suure astroloogilise sündmusega: nimelt see päev peaks tooma kõige rohkem head õnne ja edu kõigile. 

Seekordne kuu faas peaks muutma mingil määral natuke meie kõikide elu, mõnede sodiaagimärkide ellu võib ta aga mõningaid probleeme ja väljakutseid kaasa tuua.

Noorkuud peetakse astroloogiaks võimaluseks minevikuga lõpp teha ja alustada oma elu uuesti, täiesti puhtalt lehelt. Noorkuu paneb meid järele mõtlema oma eluviisi üle, vaatame üle oma soovid ning jätma kõik selle, mida meil enam vaja ei lähe.

 

 

Noorkuu aeg on ka soodne selleks, et saada rohkem enesekindlamaks, uskuda iseendasse ja oma võimetesse ning teha lõpp igasuguste kahtlustega. 

Noorkuu Lõvi märgis aitab sul olla sina ise, näha oma andekust ning panna ennast maksma. Ta õpetab sind rohkem ennast väärtustama ning hindama. 

Kõige rohkem puudutab seekordne noorkuu aga 3 sodiaagimärki


Lõvi

Augustikuu toob su ellu palju rõõmu ja õnne. Aga kõigepealt pead sa ületama mõned takistused. Viimaste kuude jooksul oled sa ilmselt märganud, et see, mida sa pidasid oma elus kindlaks, ei ole päris nii nagu sina seda arvasid. Võib-olla on mõned su unistused või ootused tuhandeks killuks kukkunud. Kõik ei ole siiski kadunud. Tegutse oma eesmärkide suunas, tööta kogu hingega ja edu ei ole enam kaugel. Kuula oma südant. Sa oled küll valmis alati teisi aitama aga praegu pead sa mõtlema natuke ka iseenda tervisele ning hingerahule. Keskendu ainult iseendale sellel kuul, mis siis, kui sa pead olema selle jaoks natuke egoist.

 

 


Neitsi

Sind on ootamas väga suured üllatused. Hoia silmad lahti, kui sa ei taha häid võimalusi maha magada. Võib-olla kuuled sa kusagilt mingit kanalit pidi ühte väga olulist infot, mille eest sa kogu oma ülejäänud elu tänulik oled. See uus idee võib muuta kogu su elu. Augusti noorkuu aitab sul lükata mõneks ajaks kõrvale kõik planeeritud asjad ning olla tegutsema spontaansemalt. Leia üles see laps, kes elab su hinges ning mõtle tema unistustele. Unista suurelt ja usu, et kõik on võimalik. Kui sa suudad jätta oma argipäeva mured mõneks ajaks kõrvale, siis toob noorkuu su ellu väga häid ja suuri üllatusi.


Veevalaja

Võib-olla oled sa läbipõlemise äärel. Aga sa võid kuulda midagi, mis muudab täielikult su vaatenurka ning arvamusi millegi suhtes, mida sa pidasid enda tõeks ja millesse sa uskusid. Sa oled sunnitud vabanema oma vanadest harjumustest ning see võib mõjuda sulle vaimselt kurnavana. Aga sul on piisavalt energiat ning jõudu selleks, et sellest kõigest üle saada. Kui sa oled neist takistustest üle saanud, siis läheb kõik jälle hästi.

Kommentaare ei ole