{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 kõige kannatlikumat sodiaagimärki

  Foto : unsplash / Dingzeyu Li  Ilmselt tunnevad kõik selli...

 

Foto : unsplash / Dingzeyu Li

 Ilmselt tunnevad kõik selliseid inimesi, kes on ülimalt kannatlikud ja eelistavad säilitada rahu igas olukorras. 

Kõik inimesed ei suuda kannatlikuks jääda, eriti hästi käib see sinu kohta, väike Jäärake. Aga suur kannatlikus iseloomustab just neid 3 sodiaagimärki. Ja kasuks tuleb selline hea omadus igas olukorras, eriti pikas järjekorras või mõnes ummikus. On tähemärke, kes leiavad, et stress ja tülitsemine ei too midagi head kaasa. Kas tuleb tuttav ette? 


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk vajab turvatunnet üle kõige elus ning vajab sellist ümbrust, kus valitseks rahu ning headus. Isegi, kui ta ise võtab palju asju isiklikult, siis on ta hästi tundlik ning ei kannata tülitsemist. Selleks, et stressirohketest olukordades üle saada, sulgub ta iseendasse. Ta on lihtsalt sellistel puhkudel vait ning laseb teisel rahuneda.

Ta on kannatliku meelega, sest hoolib oma lähedastest. Ta muretseb teiste heaolu pärast. Kui mõni ta lähedastest peaks olema halvas tujus, siis saab ta sellest aru ja ei hakka olukorda veelgi halvemaks muutma. Ta jätab teisele aega rahunemiseks ning ootab, kuni olukord paraneb. Loomulikult võib ka tema ärrituda, kui keegi peaks tõesti liiale minema. Sest isegi, kui ta on võimeline käituma arukalt, oleks parem mitte tema kannatlikkust proovile panna.

 

 


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Ka Kaalude märgis sündinud on hästi kannatliku loomusega. Tema kannatlik loomus peegeldub tema otsusekindluses. Mitte miski ei takista teda saavutamaks soovitud eesmärki. Ükskõik, kui kaua see peaks ka aega võtma, ta viib alustatu lõpule. Ta ei anna nii lihtsalt alla. Tema jaoks on sihikindlus kõige tähtsam. 

Kaalude tähemärk on rahulik märk, ta otsib oma elus pigem tasakaalu ja harmooniat. Ta eelistab alati jääda rahulikuks, selle asemel, et vihastada. Stressil ei ole kohta tema elus, ta eelistab olla eemal konfliktidest. Ta on hästi tolerantne ja vaatab teisi alati heatahtliku pilguga. Ta oskab näha olukorda laiemalt ning kaalub alati plusse ja miinuseid selleks, et õigel ajal võtta kasutusele vajalikud meetmed.

 

 


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Ka Veevalaja on hästi kannatlik. Ta on hästi tark ning näitab harva välja oma tõelisi emotsioone. Ta ei ärritu peaaegu kunagi. Kuna ta mõtleb palju, siis eelistab ta lahendada konfliktsed situatsioonid filosoofiliselt. 

Ta võib ise aga mõjuda ärritavalt oma suure rahuga. Kuidas ta suudab jääda nii rahulikuks igas olukorras? Mõnikord on see lihtsalt kadestamisväärt. Ta suudab säilitada kannatlikkuse nii töö juures, sõpradega suheldes, kui armastuses. Ta on teadlik lisaks kõigele, et tänu sellele suudab ta jõuda kaugele. Ja ta teab, et tänu oma kannatlikule meelele suudab ta oma tahtmised alati saavutada.

Kommentaare ei ole