{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Jeremy Thomas

Armastus

Paaridele : Sinu paarisuhtes peaks kõik üldiselt hästi minema, kui te jätate teineteisele piisavalt liikumisruumi ning vabadust. Katsu siiski rohkem kontrollida oma emotsioone ja ära muretse nii palju, ole mõistlikum, kui sa tahad, et probleemid su suhet ei varjutaks. Ning ära hoia oma tundeid ainult endale, katsu rohkem ja paremini suhelda, räägi oma mõtetest ja soovidest. Sest sinuga ei ole alati kerge.

Vallalistele : Kasuta praegust perioodi ära ja käi palju väljas ning kohtu uute inimestega. Kõik läheb hästi ja sa ei tea kunagi, kuhu see välja viia võib.

 

Töö

Tööalased suhted ei ole praegu kõige lihtsamad. Sa näitad liiga kergesti välja oma sümpaatiat ja antipaatiat teatud inimeste vastu. Loomulikult võid sa sellega endale ainult vaenlasi teha ja sellisel puhul, ära alahinda neid.

 

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa olema hea tervise juures. Võib-olla kimbutab sind väike ja mööduv masendus.

 

Raha

Praegu on õige aeg selleks, et tegeleda oma rahaprobleemidega. Vaata oma rahaasjad üle, tee uusi plaane, vaata, kuidas rohkem kokku hoida ja sissetulekut suurendada. Kontrolli oma kulutusi, mis pikemas perioodis võivad sulle kahju kaasa tuua. 

Kommentaare ei ole