{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millised märgid viitavad sellele, et mees on armunud

  Foto : unsplash / Toa Heftiba Kuidas siis teada saada suht...

 

Foto : unsplash / Toa Heftiba

Kuidas siis teada saada suhte alguses, kas mees on armunud või mitte? Eriti, kui ta ei räägi. Ainult tema ise teab seda, milliseid tundeid ta tegelikult sinu vastu tunneb. Aga õnneks on märke, mis ei peta. 

Iga inimene väljendab oma tundeid erinevalt ja sellepärast ei ole alati lihtne teada saada, mida teine inimene päriselt tunneb. Mõned märgid võivad küll viidata sellele, et mees on armunud aga samas ei tohi ära unustada, et iga inimene on ainulaadne ja väljendab oma tundeid erineval moel. Nagu ütleb üks kuulus tsitaat: üks mees võib armastada tuhandet naist aga õige mees võib armastada ühte naist tuhandel eri viisil. Armastamiseks ei ole ühte ja ainukest viisi, neid on palju. Väga palju. Nii paljud on erinevaid võimalusi, mille abil väljendada oma armastust, tundeid, mille abil suhelda. Aga vaatame kõigepealt, millised märgid ei peta ja ärgem unustagem seda, et kui mees pole sulle armastust avaldanud, ei tähenda see sugugi nagu ei armastaks ta sind.

Naised üldiselt arvavad, et kui mees oma tunnetest ei räägi, siis ta ei armasta. Tegelikult aga väljendavad mehed sageli oma tundeid läbi väikeste pisiasjade, mis tõestavad täiesti kindlalt tema tundeid sinu vastu. Vaata ise! 


Armunud mees pöörab sulle tähelepanu

Esimene märk, mis on ka kõige olulisem, on see, kui mees hakkab sulle palju tähelepanu pöörama. Väga tihti (aga ka siin ei saa üldistada, sest erandeid leidub alati) hakkab mees sinu vastu huvi üles näitama. Küsima, kuidas sa end tunned ja mis tujus sa oled. Teda huvitab sinu elu ja see, kuidas su päev on läinud. Teda huvitab, milline oli sinu lapsepõlv, sinu elu, millised on sinu soovid jne. Ta esitab sulle küsimusi ja näitab sellega oma huvi välja.

 

 


Armunud mees vaatab sulle silma

Niipea, kui sa midagi räägid, pöörab ta oma tähelepanu sulle. Ta vaatab su nägu, kuulab su häält, vaatab su silmi, sinu viisi rääkida. Armunud mees vaatab sind. Tema pilk, isegi, kui ta on tagasihoidlik, ütleb sulle kõik. Ta võib punastada, ta võib silmi pilgutada aga kõik on hästi. See on märk, et teie suhe on õigel teel. 


Armunud mees vastab su kõnedele

Ta vastab su telefonikõnedele, mitte ei kao järgmisel päeval ära. Kui mees on armunud, siis vastab ta su kõnedele, loeb su sõnumeid ja vastab neile. Sa ei pea ta järel jooksma. 


Armunud mees on teinekord natuke rumal

See pole kellegi süü, et see nii on aga armastus teeb natuke rumalaks teinekord. Armastus tõstab meid pilvedesse, muudab südame kergeks ja kaotab mõistuse. Armastus on tunne, mida me alati ei kontrolli ning mis võib põhjustada seda, et me saame hakkama rumalustega. Seega, kui su kaaslane naeratab sulle rumalalt ja natuke lollakalt, siis võib-olla on see hea märk.


Armunud mees teeb kõik, et sulle meeldida

Armunud mees muudab end natuke. Ta hakkab end lõhnastama ja ütleb, et peab trenni minema. Ta katsub meile meeldida, tahab olla ilus ja esimene meie südames. 


Armunud mees on uhke (ja teeb palju komplimente)

Armastus tekitab soovi minna tänavale ja hüüda kõigile, et sa oled armunud. Ja et sa oled leidnud kõige parema kaaslase. Muidugi on armunud mees uhke sinu üle ja uhke, et sa jagad temaga oma elu. Ta teeb sulle komplimente ja ei kritiseeri sind palju. Ta tutvustab sind oma sõpradele või räägib sinust kõigile. Ja kui ta sinust räägib, siis ta silmad säravad. 


Armunud mees tunneb end suhtes hästi

On mehi, kellele ei meeldi end siduda kellegagi. Kui ta aga ei karda suhet sinuga ja on isegi entusiastlik, kui ta teeb sinuga ühiseid plaane, siis on see hea märk. 

 

Armunud mees arvestab sinuga

Ta arvestab alati sinu soovidega. Ta võtab selliseid otsuseid vastu, mis sulle rõõmu teevad. Tal on palju ideid aga ta tahab, et sina  selle kõigega nõus oleksid. Ta laseb sul valida millisesse restorani sa minna tahad, millist filmi sa vaatama tahad minna...


Armunud mees hoolitseb sinu eest

Ta on sinu vastu tähelepanelik ja kaitseb sind. Ta on sinu kõrval ja sa tead, et võid temaga arvestada. Ta ei lase sulle haiget teha. Ta toetab sind. 


Armunud mehel on hea mälu

Kes ütles, et meestel on halb mälu? Vale jutt! Armunud mees mäletab ei unusta su sünnipäeva ära. 


Armunud mees küsib sinu arvamust

Ta tahab jagada oma elu sinuga. Vajadusel küsib ta su nõu ja arvamust. Ta leiab alati mingi põhjuse, miks sulle helistada.

 

 


Armunud mees ei ütle alati, et ta on armunud

Ja see kehtib ka naiste puhul. Aga mitte sellepärast, et ta ei väljenda sulle oma armastust tuhandel eri viisil, ei tähenda see nagu ei armastaks ta sind ja ei tahaks oma elu sinuga jagada. Kõik väikesed tähelepanu avaldused on märgid tema armastusest. Mõnikord on selleks mõni laul, mis ta sulle saadab, mõnikord tore video, mõnikord mõni tsitaat. Õpi neid märke nägema.


Aga kuidas teada saada, kas sina ise oled armunud? 

Ikka mõtleme me sellele, kas see mees on meisse armunud või mitte aga kuidas sinu endaga lood on? Kuidas teada saada, kas su südames on armastust tema vastu või on tegemist lihtsalt mööduvate tunnetega? Samad märgid kehtivad ka naiste kohta, sest selle puhul reegleid ei ole olemas.

Kui sa mõtled sageli selle inimese peale, kui sa teed temaga ühiseid plaane, kui sa oled valmis minema tema kõrval ükskõik kuhu, kui sa näitad välja tähelepanu tema vastu, kui su süda tuksub teda nähes kiiremini, kui su silmad löövad särama tema juuresolekul, siis oled sa armunud.

Ja kui sa pole selles ikka veel kindel, siis ära muretse. Armastus vajab tihti aega. Südamel on omad põhjused, millest mõistus teadlik ei ole.

Kommentaare ei ole