{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 26. juuli - 1.augusti vahel

  Foto : unsplash / Dieter de Vroomen  Jäära nädalahoros...

 

Foto : unsplash / Dieter de Vroomen

 Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20.aprill) - Midagi erilist on juhtumas

Kallis Jäär. Head uudised on sind sellel nädalal ootamas : alates kolmapäevast, 28. juulist, ei takista Merkuur enam sinu ettevõtmisi ning võtab sind oma soosingu alla ja toob sulle kaasa väga häid üllatusi. Kolmapäeva ja reede vahel juhtub midagi ootamatult head sinuga!!! Kui sul on mingeid soove, mille täitumist sa ootad, siis praegu on kõige õigem aeg uskuda, et kõik on võimalik. Sind saadab positiivne energia.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Üks hea ja üks halb uudis

Kallis Sõnn. Sellel nädalal on sind ootamas üks hea ja üks halb uudis. Alustame halvast uudisest: alates kolmapäevast võib Merkuur sulle tööalastes asjades kaasa tuua pahandusi ning probleeme. Hea uudis on aga see, et neljapäevast alates hakkab planeet Marss sind toetama ja annab sulle palju head energiat.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Natuke stressi

Kallid Kaksikud. Sellel nädalal hakkab planeet Merkuur taas sind soosima ning sind on ees ootamas kohtumised uute ja toredate inimestega, nii tööalases- kui ka eraelus. Neljapäeval aga võib Marss põhjustada suuremat väsimust ja tuua su ellu natuke stressi.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Positiivne energia

Kallis Vähk. Merkuur jääb sinu märki kuni kolmapäevani. Kasuta seda perioodi ära, et paluda kõike, mida sa vajad. Kõiki su ettevõtmisi tööalastes asjades saadab hea edu just nädala esimesel poolel. Esmaspäeval ja teisipäeval võib üks su suur plaan õnnestuda. Neljapäeval saadab Marss sulle head ja positiivset energiat.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Tere tulemast, Merkuur

Kallis Lõvi. Kolmapäeval hakkab Merkuur liikuma Vähi märgist edasi ning jõuab sinu märki. Sind on ootamas eriti hea ajajärk, eriti tööasjades. Palju häid võimalusi on tulemas. Väga head õnne toovad sulle kolmapäev, neljapäev ja reede. Palju unustamatuid hetki on sind sellel nädalal ees ootamas. Väsimus võib aga kimbutada pühapäeval 1. augustil.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Tere tulemast, Marss

Kallis Neitsi. Ka sind on ootamas üks väga hea uudis sellel nädalal : neljapäevast liitub Marss Veenusega, mis on juba konjunktsioonis sinu märgiga. Paljud häid hetki on sind ees ootamas, täis head õnne ja armastust. Kannatlikum pead sa aga olema esmaspäeval ja teisipäeval, kui Kuu seis võib muuta sind närvilisemaks ning põhjustada masendust.

 

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Merkuur soosib sind taas

Kallid Kaalud. Lõpuks ometi on sellel nädalal Merkuur sinuga. Kui viimased nädalad on sinu jaoks olnud üsna rasked ja pingelised, eriti töö juures, siis nüüd leiad sa kõikidele oma probleemidele lahendused. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel on Kuu opositsioonid ja võib sulle kaasa tuua sekeldusi.

 

Foto : unsplash / Sebastian Unrau

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Marss kaitseb sind

Kallis Skorpion. Sellel nädalal läbib Merkuur sinu märgi, see aga ei too sulle midagi head kaasa. Kolmapäeval võib nii kodus, kui töö juures valitseda üsna pingeline õhkkond. Neljapäeval aga võtab Marss su oma kaitse alla ja toob sulle head energiat. Laupäeval ja pühapäeval võimalikud pinged koduseinte vahel. 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Armastus teeb haiget

Kallis Ambur. Praegusel perioodil puudutab Veenuse halb aspekt eriti sinu elu, põhjustades vaidlusi ning lahkhelisid lähedastega, eriti partneriga. Katsu vastu pidada. Neljapäeval pead sa ka taluma Marsi opositsiooni, mille tõttu sa võid tunda suuremat väsimust ja pinget. Õnneks toob kolmapäev sulle häid uudiseid, eriti töö juures.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Sa võid kergemalt hingata

Kallis Kaljukits. Sellel nädalal võid sa lõpuks ometi rahulikult hingata. Sest alates kolmapäevast 28. juulist ei ole Merkuur enam opositsioonid sinu märgi ega sinu plaanidega. Peale seda pikka ajajärku, mille ajal su plaanid ei läinud alati sinu soovide kohaselt, hakkab kõik taas õiges suunas liikuma. Alates neljapäevast võid sa kindel olla Marsi toetusele, kes toob sulle vajalikku energiat, julgust ja otsusekindlust. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Merkuur on opositsioonis

Kallis Veevalaja. Kahjuks on Merkuur sel nädalal opositsioonis sinu märgiga. Kolmapäevast alates võib see kaasa tuua probleeme suhtlemis valdkonnas nii kodus, kui töö juures. Neljapäeval lõppeb aga Marsi opositsioon ja seejärel hakkab tasapisi kaduma väsimus ning stress, mis viimastel nädalatel sind kimbutasid.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Marss on opositsioonis

Kallid Kalad. Eelmisel nädalal oli Veenus sinu märgiga opositsioonis, sellel nädalal on Marss opositsioonis. Armastus võib panna sind sellel nädalal kannatama ning sa võid tunda suuremat stressi, nii füüsilist, kui vaimset. Õnneks toob Kuu sulle head õnne esmaspäeval ja teisipäeval.

Kommentaare ei ole