{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 19 - 25. juuliks

  Foto : unsplash / Kenta Kickuchi Sellel nädalal lahkub Vee...

 

Foto : unsplash / Kenta Kickuchi

Sellel nädalal lahkub Veenus Lõvi märgist ja liigub edasi Neitsi tähemärki, tuues armastust kõikide Maamärkide ellu ja mitte ainult.


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Sind on ees ootamas romantilised päevad

Kallis Jäär. Kuni reede, 22. juulini, võid sa kindel olla Veenuse toetusele. Ta toob su ellu palju armastust ja emotsioone. Eriti romantiliseks kujunevad teisipäev 20. juuli ja kolmapäev 21. juuli. Töö juures võib ainult ette tulla viivitusi ja ootamatuid takistusi, eriti neljapäeval ja reedel, mis võivad kujuneda üsna stressirohketeks.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Armastus naeratab sulle

Kallis Sõnn. Armastuse planeet on lõpuks ometi sinuga sellel nädalal. Peale üsna keerulist perioodi sinu eraelus, hakkab Veenus ise sind soosima alates neljapäevast 22. juulist. Sinu paarisuhtes peaks koos sellega algama uus lehekülg. Laupäeval ja pühapäeval võid sa aga tunda suuremat stressi.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) : Praegu pole just kõige parem aeg

Kallid Kaksikud. See nädal võib tuua pingeid sinu eraellu. Teisipäeval ja kolmapäeval on ka Kuu opositsioonis ning see ei muuda olukorda paremaks. Hea õnn aga naeratab sulle laupäeval ja pühapäeval.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Head uudised

Kallis Vähk. Head uudised on sind sellel nädalal ootamas: alates neljapäevast hakkab Veenus taas sinu heaks tegutsema. Seega armastuses peaks praegune periood sulle eriti palju õnne tooma. Ka töö juurest peaksid sa saama häid uudiseid sellel nädalal.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Head teed, Veenus

Kallis Lõvi. Veenus jääb sinu märgiga konjunktsiooni kuni neljapäevani, kasuta seda aega ära, et rääkida olulistest asjadest oma kaaslasega. Marss annab sulle energiat juurde. Suuremat õnne toovad sulle teisipäev ja kolmapäev. Laupäeval aga tundub, nagu läheks kõik viltu.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Tere tulemast, Veenus

Kallis Neitsi. Oled sa valmis Veenuse tulekuks? Alates neljapäevast toob Veenus su ellu palju armastust, augustikuu tuleb sinu jaoks küll kuum ja kirglik. Hea õnn naeratab sulle ka tööalastes asjades tänu Merkuuri asendile. Ning see pole veel kõik, suuremat õnne toovad sulle neljapäev ja reede.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Viivitused töö juures

Kallid Kaalud. Veenus tegutseb ikka sinu kasuks kuni 22. juulini, nädala esimene pool toob sulle rohkem õnne, kui teine. Merkuuri halb asend tekitab viivitusi sinu tööasjades. Neljapäev ja reede võivad kujuneda stressirohkeks. Head õnne toovad sulle aga laupäev ja pühapäev.

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Kuu on konjunktsioonis

Kallis Skorpion. Lõpuks ometi lahkub Veenus Lõvi märgist sellel nädalal ja hakkab taas sind soosima. Peale pikka ja keerulist perioodi armastuse vallas, leiad sa lõpuks üles hingerahu ning harmoonia oma eraelus. See nädal algab väga hästi, Kuu on konjunktsioonis esmaspäeval 19. juulil. Nädalavahetus võib tulla ainult väsitav.


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Veenus keerab sulle selja

Kallis Ambur. Sellel nädalal keerab armastuse planeet sulle kahjuks selja ja seda neljapäeval 22. juulil. See võib aga kaasa tuua pingelisemat õhkkonda koduses miljöös sinu ja su kaaslase vahel. Seni aga toovad sulle head õnne teisipäev ja kolmapäev. Kuu särab sinu märgis nendel päevadel ja sa peaksid saama häid uudiseid. Ka Jupiter tegutseb sinu kasuks edasi ning töö juures peaks kõik hästi minema.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Harmoonia on tagasi

Kallis Kaljukits. Alates 22. juulist hakkab Veenus sind soosima. Viimastel kuudel oli su eraelus palju pingeid, arusaamatusi, vaidlusi aga nüüd leiavad kõik probleemid lahenduse ning sinu ja su kaaslase vahele tuleb taas üksmeel. Neljapäeval ja reedel särab Kuu sinu märgis, tuues su ellu natuke rohkem õnne.

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Väga tore on sind ees ootamas

Kallis Veevalaja. Head uudised ootavad sind sellel nädalal. Alates neljapäevas ei ole Veenus enam opositsioonis. Ja sellega algab täiesti uus aeg sinu elus, mis toob sulle palju rohkem õnne. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa peatselt õige inimesega, keda sa oled oodanud. Kuu särab sinu märgis laupäeval ja pühapäeval ning need päevad tulevad eriti romantilised. Marss on ainult ikka veel opositsioonis ja selle tõttu võid sa tunda kerget väsimust

 

Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts ) - Veenus opositsioonis

Kallid Kalad. Kahjuks sellel nädalal on Veenus neljapäevast opositsioonis sinu märgiga ja seega algab su eraelus üsna keeruline periood. Mõned paarid võivad otsustada oma suhte lõpetada, teised aga mõtlevad oma tuleviku üle. Õnneks töö asjades tegutseb Merkuur sinu kasuks. Õnne toob sulle esmaspäev 19. juuli. 

 

Kommentaare ei ole