{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 12 - 18. juuli vahel

  Foto : unsplash / Harald Arlander  Jäära nädalahorosko...

 

Foto : unsplash / Harald Arlander

 Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Mõned väikesed takistused

Kallid Jäär. Mis puutub armastusse, siis on sind ees ootamas üle ootuste hea nädal. Mis puutub tööasjadesse, siis ei suju kõik just sinu ootuste kohaselt. Planeet Veenus on valmis sind üle külvama heade uudiste ning armastusega, Merkuur aga võib tuua sulle takistusi ette, mille tõttu su plaanid ei lähe nii nagu sa oleksid soovinud. Ole eriti tähelepanelik reedel ja laupäeval (16 - 17. juuli), kui Kuu on sinu märgiga opositsioonis. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Lahkhelid ja erimeelsused

Kallis Sõnn. Praegusel perioodil ei ole sinu suhted just kõige paremad. Sinu ja su kaaslase vahel võib õhk olla pingeline ja see võib kaasa tuua lahkhelisid ning vaidluseid tühiste asjade pärast. See nädal ei säästa sind. Eriti pingeliseks võivad kujuneda esmaspäev 12. juuli ja pühapäev 18. juuli. Ka Kuu on sinu märgiga opositsioonis. Häid uudiseid saad sa aga töö juurest. Marss võib põhjustada aga suuremat väsimust. 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Sa oled vastupandamatu

Kallid Kaksikud. Sellel nädalal on Veenuse asend teie jaoks soodne ja muudab teid vastupandamatuks. Tänu sellele võib vallalisi Kaksikuid ees oodata väga head uudised. Need, kellel on juba suhe, veedavad unustamatuid hetki. Romantiline kuu särab teie astroloogilises taevas reedel ja laupäeval ( 16 - 17. juuli). Teisipäeval ja kolmapäeval võib teil aga töö juures takistusi ja arusaamatusi ette tulla. 

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Uued ja head võimalused tekivad

Kallis Vähk. Planeet Merkuur särab edasi sinu märgis ja toob su teele palju häid võimalusi. Kõige rohkem toovad sulle õnne teisipäev, kolmapäev ja neljapäev. Reedel ja laupäeval võid sa tunda väsimust ja olla närvilisem, tõenäoliselt nendel päevadel ei lähe kõik sinu ootuste kohaselt. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Head uudised

Kallis Lõvi. See nädal ei saa paremini alata: Kuu on konjunktsioonis Veenuse ja Marsiga sinu märgis ning selle tõttu algab su nädal eriti hästi. Armastus ise naeratab sulle kuni nädala lõpuni, alles peale seda võivad tekkida lahkhelid sinu ja su kaaslase vahel aga ka need probleemid lahenevad ruttu. Ka töö juurest saad sa sellel nädalal häid uudiseid. 


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Usalda iseennast

Kallis Neitsi. Sellel nädalal võid sa kindel olla 3 planeedi toetusele. Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval võid sa saada väga häid uudiseid, võib olla pakutakse sulle ametikõrgendust, võib-olla on tegemist suurema sissetulekuga. Võib-olla leiab aset ootamatu kohtumine, mis muudab kogu su ülejäänud elu. Merkuur soosib su suhteid ning saadab sulle head õnne. Mis puutub armastusse, siis kuula oma südant ja kõik läheb hästi. 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Mõned probleemid tööasjades

Kallid Kaalud. Mis puutub eraellu, siis tuleb see nädal väga hea, tänu Veenuse asendile. Reede ja laupäev võivad  tuua kaasa unustamatuid hetki ning palju romantikat. Mis puutub aga tööasjadesse, siis võib Merkuur kaasa tuua pingelist õhkkonda töö juures ning arusaamatusi töökaaslastega. 

 

 


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Stress

Kallis Skorpion. Praegusel perioodil tunned sa suuremat stressi ja väsimust tänu Marsile. Ka Veenuse asend pole sinu jaoks soodne ning see võib põhjustada pingeid sinu ja su kaaslase vahel. Alles pühapäeval saadab Kuu sulle head õnne ja lepitab sind teistega. Töö juures läheb aga kõik hästi. 



Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Hea õnn saadab sind

Kallis Ambur. Mitte ükski planeet pole praegu sinu tähemärgiga opositsioonis ja seega võid sa oodata häid uudiseid. Sellel nädalal on Veenus ja Marss sinuga ning toetavad sind su ettevõtmistes. Kõik läheb hästi. Suurt õnne toovad sulle esmaspäev, reede ja laupäev. Häid uudiseid saad sa ka töö juurest.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Ole kannatlik

Kallis Kaljukits. Sinu jaoks on kõik see, mis on seoses su tööga, väga oluline ja tähtis. Praegusel perioodil tundub, et takistusi ja viivitusi koguneb liiga palju ja see muudab sind närviliseks. Sa ei kannata oodata. Aga ära muretse, sest Merkuuri opositsiooni ei kesta kaua ning juba peatselt hakkavad asjad liikuma. Head õnne toovad sulle teisipäev, kolmapäev ja neljapäev. 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Unusta esmaspäev ära

Kallid Veevalaja. See nädal ei alga just kõige paremini. Esmaspäevast alates on 3 planeeti sinu märgiga opositsioonis. Tõenäoliselt ei tule see päev just kõige parem. Ära võta mõtlematuid otsuseid vastu. Oota parem reedeni, kui Kuu seis sulle lõpuks ometi head õnne toob. Ka sinu suhetes ei lähe kõik ootuste kohaselt ja see nädal võib kaasa tuua pingeid ning lahkhelisid. Suurem tüli võib plahvatada pühapäeval 18. juulil.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Kuu on opositsioonis

Kallid Kalad. Sellel nädalal on Kuu opositsioonis sinu märgiga ja seega ei lähe asjad sinu ootuste kohaselt teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval. Aga ära liiga palju muretse, Merkuur aitab sul ruttu kõikidest muredest üle saada ning lahendada töö juures ette tulevad probleemid. Õnneks pühapäev toob kaasa häid uudiseid.

Kommentaare ei ole