{ads}

HIDE

Viimased

latest

Praegu on kõige õigem aeg oma hingehaavade ravimiseks ja eksidest vabanemiseks

  Foto : unsplash / Greg Rakozy Astroloogia ei hõlma enda al...

 

Foto : unsplash / Greg Rakozy

Astroloogia ei hõlma enda alla sugugi mitte ainult sodiaagiratast, vaid ka mitmeid planeete, mis sümboliseerivad elu erinevaid külgi ning mille energia võib meid väiksemal või suuremal moel mõjutada. Asteroid Chiron on alustanud oma retrograadset liikumist ja võib meile sellega päris kasulik olla.

Välisplaneetide ja asteroidide retrograadset liikumist ei pea mõned astroloogid eriti oluliseks, ometi aitab see periood ravida paljusid hingehaavu.

Chironi retrograad algab neljapäeval 15. juulil ning lõppeb 19. detsembril. 5 kuu jooksul jääb Chiron Jäära märki püsima. 

Kui Chiron hakkab retrograadselt liikuma, siis annab see meile võimaluse ravida oma hingehaavu ja sügavamaid traumasid. Tema energia võib olla teraapilise toimega, mis aitab vabaneda halvast suhtest või mõista seda, kui oluline on hakata iseenda eest hoolt kanda. 

 

 

Kreeka mütoloogia järgi oli Chiron kentaur, kes võis ravida maailmas kõiki teisi, välja arvatud iseennast. Chiron oli Saturni ja Philyre laps, kes oli pooleldi Jumal ja pooleldi hobune. Tal olid samaaegselt looma instinktid ja inimese tarkus. Chiron aitab meil mõista, kuidas me peaksime oma haavu ravima, kas raevukalt, nagu loomad või läbi tarkuse ja headusega. 

Me ei saa eirata igavesti oma probleeme ega valu. Chiron toob välja mõned meie kõige sügavamad hingehaavad, mida me ei suuda üksi ravida. Haavad, mis nõuavad rohkem hoolt ja tähelepanu ning mõnikord teiste abi. Chironi retrograad aitab leida lahendusi probleemidele ning ravida neid haavu. 

Chironi retrograad võib tuua välja mõned väga sügavad hingehaavad. Mõned asjad, mis kunagi aset leidsid ja mis tekitavad häbitunnet, võimetust, üksindust, eraldatust ja pettumust. 

Praegu on see hetk, et mõtelda selle üle, kuidas sind töö juures koheldakse. Kuidas su pere sinusse suhtub. Kuidas su elukaaslane sind kohtleb. Kuidas sa oma sõpradega läbi saad. See aitab sul paremini näha seda, millist külge oma elus peaksid sa parandama või ravima. Ilmselt tead sa juba, mida sa oma elus muuta tahaksid. Sest õnnetuks teevad sageli need suhted, mis teevad haiget.

 

 

Seega praegune periood on kõige õigem aeg selleks, et vabaneda halbadest inimestest oma elus ja samuti selleks, et saada lahti kõikidest eksidest, kes sind rahule ei jäta. 

Kui Chiron liigub retrograadselt, siis aitab tema energia meil toime tulla emotsionaalse valuga ja seejärel sellest vabaneda. Ehk siis teiste sõnadega on praegune aeg ideaalne selleks, et teha oma elus läbi suurpuhastus ja vabaneda halvast energiast. 

Chiron võib tuua meie ellu positiivseid muutuseid aga selle jaoks tuleb kõigepealt vabaneda halvast, mis sulle haiget teeb ja mis muudab sind õnnetuks. Ära unusta, et see on tõesti vajalik, sest sina ise  oled samal ajal patsient ja arst selles loos. Hoolitse enda eest.

Kommentaare ei ole