{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / David Di Veroli

 Armastus

Paaridele :  Sinu paarisuhtes hakkavad viimased pinged õnneks kaduma ning lahkhelisid tuleb aina vähem ette. Teie suhe muutub taas lähedasemaks ning tunded tugevamaks, isegi, kui te ei näita oma tõelisi tundeid nii kergesti välja. Sa hoiad oma emotsioone kontrolli alla ja suudad lahendada kõik oma suhteprobleemid.

Vallalistele : Mis puutub armastusse, siis ei ole eriti tõenäoline, et praegune periood su elus midagi muudaks. Need vastassoo esindajad, keda sa kohtad, ei vasta sinu ootustele ja ei ärata sinus mingeid tundeid.


Töö

Head perspektiivid on sind ootamas töö juures, tänu Merkuuri aspektile. Sul on palju häid ideid, sa võtad vastu kõige paremaid otsuseid ning liigud kiiresti karjääriredelil üles. Sind hinnatakse.

 

 


Tervis

Tähtede seis on praegu eriti soodne ning elujõust ega energiast sul puudust tulla ei tohiks. Käi kinos, mängi tennist, käi väljas söömas sõpradega ja naudi suve. Unusta masendus ja kurvad mõtted. 


Raha

Sa tahaksid parandada oma rahalist olukorda ja võtta midagi ette. Hoolimata kõikidest pingutustest aga ei too praegune periood sulle midagi märkimisväärset kaasa. Ära mängi oma rahaga ja ära kuluta seda, sest praegu ei naerata hea õnn sulle.

Kommentaare ei ole