{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on kõige parema veenmisoskusega sodiaagimärgid

Foto : unsplash / Peter Sjo   Millised sodiaagimärgid suudav...

Foto : unsplash / Peter Sjo

 

Millised sodiaagimärgid suudavad teisi panna uskuma kõike? Tegemist on inimestega, kes oskavad väga hästi rääkida ja teavad, milliseid sõnu valida. Nad teavad, kuidas oma tahtmist saada. Nad teavad, kuidas panna sind oma arvamust muutma. 

Selline omadus tuleb neile igapäevases elus muidugi kasuks, eriti tööasjades. On see siis halb või hea omadus?

On inimesi, kes oskavad lihtsalt teisi paremini ümber veenda. Nad on sündinud sellistena. Nad kohandavad end alati vastavalt olukorrale ja inimestele, kes neid ümbritsevad.

 



Astroloogide sõnul on sellised inimesed sündinud Kaksikute, Vähi ja Skorpioni tähtkujus. Just nendel tähemärkidel on kõige suurem veenmisoskus, mille abil nad suudavad alati panna teisi oma tahtmist tegema. 

Näiteks Kaksikutele heidetakse alati ette kahepalgelisust. Vähi kohta aga öeldakse, et ta mängib teiste tunnetega selleks, et oma tahtmist saada. Ja Skorpion tegutseb alati strateegiliselt ja on samm ees oma vaenlastest. 


Skorpion

Tema on see, kes alati oma tahtmist saab. Ta on väga hea veenmisoskusega. Aga mõnikord ta salvab. Ja päris valusasti. Ta näeb kohe kõik su nõrgad küljed ära ning ei unusta midagi, mida sa talle oled öelnud, sest see võib talle hiljem endale kasuks tulla. Ta räägib seda, mida sa kuulda tahad. Tal on oskus näha pimedas. Ta tahab kõike kontrollida ja on valmis kõigeks, et kaitsta enda ja oma lähedaste huve. 

 

 

 

Kaksikud

Tõenäoliselt oled sa juba kuulnud seda, et Kaksikud on mitmepalgelised. Ja nii see ka päriselt on. Nad muudavad end vastavalt olukorrale ja kohanevad iga situatsiooniga. Nad äratavad usaldust, sest nad teavad, kuidas sõnadega mängida, öeldes alati seda, mida sa kuulda tahad. Kas nad seda aga ka mõtlevad, jääb igaühe enda otsustada. Ükskõik, kuidas ka ei ole, sa jääd nagunii uskuma seda, mida Kaksikud sulle räägivad.


Vähk

Kuna tal on raskusi oma tunnete väljendamisega (tema hinges mässab terve ookeanitäis emotsioone, mida ta ei suuda kontrolli all hoida), siis heietab ta oma peas musti mõtteid ning tunneb masendust, mida ta ei kõhkle teistele välja näitamast. Ta ei usalda enamikke inimesi ja teab, kui talle valetatakse. Ja kannatab tugeva stressi all, sest ta soovib, et inimesed teda rohkem armastaksid aga ise ei usalda neid.




Kommentaare ei ole