{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mehed. Need, keda sa vältima pead oma hingerahu huvides

Foto : unsplash / Tim Marshall   Väga raske on vallaline oll...

Foto : unsplash / Tim Marshall

 

Väga raske on vallaline olla meie ühiskonnas, kus iga teine inimene sinult küsib, millal sa siis mõtled mehele minna ja pere luua. Aga alati ei ole lihtne leida õiget meest. Näiteks sageli on iga kohtumine uus ja põnev. Sa ei tea kunagi, kuhu see välja võib viia. Alguses on kõik ilus. Ja vähemalt esimestel nädalatel teevad mehed kõik, et sa näeksid neid tõesti heas valguses. Aga ühe hetke, ühe sõrmenipsu järel muutub kõik. Ja sinu ilus unistus puruneb tuhandeks killuks. 

Probleem seisneb selles, et nii nagu naiste seas, on ka meeste seas igasuguseid. On selliseid, kes rikuvad kogu su elu ära ja tallavad su tunnete ning südame peal. Iga naine tunneb vähemalt üht sellist meest. Mõnel on neid olnud lausa mitu. Ja nad kõik on kaasa toonud kannatusi ja südamevalu. Ning korraga, ühel ilusal hetkel, oled sa tagasi alguses. Oma loo alguses. Ja kes sulle garanteerib, et järgmine mees jälle sinu tunnetel ei talla? Et ta erineb kõikidest teistest, keda sa tundnud olid ja kes ei osanud sind austada piisavalt? 

 

 

Sa muutud meeste suhtes umbusklikuks ja ei kingi oma südant enam nii kergelt. Aga samas ei ole sa ka õnnelik. Ja ometi tahad ka sina õnnelikuks saada. 

Me teeme selles artiklis elu sinu jaoks kergemaks ja paljastame kõik sellised mehed, kellest sa pead edaspidi eemale hoidma. Et sa oskaksid oma südant ja ilusaid silmi pisarate eest kaitsta. 

Üldiselt oleme me harjunud panema kõiki mehi ühte ja samasse patta. Aga ometi on ka meeste seas erinevaid tüüpe. 

 

1. Kättesaamatu

See on see, kes alguses kõige rohkem pingutab ja vaeva näeb, et sind kätte saada. Kui ta on kord oma tahtmise saanud, siis pole tal enam sinu jaoks aega, sest tal on muudki teha. Seega ära oota, et ta sinu vastu midagi tõsist tunneks või teeks sulle abieluettepanekut. Sest tavaliselt on nii, et isegi, kui ta on sinuga koos, on tal pilk juba mujal, seal, kus rohi on rohelisem ja värskem. Ja naisi tõmbavad sellised mehed ligi oma salapärase ja kättesaamatu külje pärast. Kuna sa teda kunagi endale ei saa, siis on see ikkagi paras väljakutse paljude naiste jaoks. Ja paljud sooviksid teda tagasi hoida. Üldiselt aga ei hakka see mees sulle mingeid lubadusi andma. Sest kohe alguses tegi ta sulle selgeks, et ta tahab vaba olla. Ta ei ole halb mees sõna otseses mõttes. Ta ei ole ju mitte kellelegi midagi lubanud. Ja isegi, kui see teeb sulle palju haiget, pead sa valmis olema selleks, et ta läheb minema (ja sageli ilma ette hoiatamata). Kui sa otsid tõsist ja ilusat suhet, siis ära vali sellist meest. Sest teda armastades põletad sa iseennast ära. Üldiselt käitub ta nii selle tõttu, et on ise kannatada saanud. Ja edaspidi ei kaota ta enam kunagi valvsust. Või ei huvita teda armastus lihtsalt. Tavaliselt need lapsed, kes pole lapsepõlves piisavalt armastust tunda saanud, ei oska täiskasvanuna armastust anda. 

 

 

2. Jahimees

Paljud naised tunnevad selliseid mehi. Tema jaoks on naised jahisaak. Ta valib nii blonde, kui brünette, tema jaoks on naistel parim enne tähtaeg, mida ei tohi ületada. Kui ta on oma saagi ära "tarbinud", siis lähed sa sinna, kuhu enne sind läksid kõik teised naised. Ta teab, mida ta oma elus tahab ja tema plaanide sisse ei kuulu ainult ühe naisega elamine. Kõige hullem kogu selle loo sees on see, et ta teab täpselt, kuidas sind ära rääkida. Ja sa lihtsalt kukud tema lõugade vahele, süütu nagu lambuke. Ja ta kasutab sind ära nii nagu on kasutanud enne sind kõiki teisi oma ohvreid. Mõnel peol on tema see, kes ei saa sinult silmi lahti, kes teenindab sind nagu galantne kavaler, kellega sa tunned end hästi, kes laseb sul olla naine suure tähega. Ta teeb kõik, et sind endale saada. Tegelikult aga kasutab ta sind ära. Sest ta ei austa naisi. Ja ära arvagi, et sina suudad teda ümber kasvatada. Ta teab täpselt, mida ta teeb, sest ta on seda mängu juba mitu korda mänginud. Sind aga ole valmis väga suureks pettumuseks. Sest sa lootsid ja uskusid kogu oma südamest. Niipea, kui sa aga näed tema tõelist palet, saad sa aru, et kõik tema lubadused olid tühjad ja katteta. Tegelikult puudub sellisel mehel enesekindlus. Naisi kogudes katsub ta enda isiklikku väärtust omaenda silmis tõsta. Ta tahab endale tõestada, et võib naisi püüda nagu kärbseid. Kõik, mida ta tahab, on üheöösuhe ja ei midagi muud.

 

3. Kontrolliv mees

Ta on nagu traktor, kui sa tema all oled, siis välja sa enam ei saa. Ta kontrollib sinu elu. Ja mitte iialgi ei hakka ta sulle komplimenti tegema või sind lohutama, kui sa end peaksid halvasti tundma. Aga ta kritiseerib sind kogu aeg ja alandab. Ta tahab sulle mõista anda, et tema kõrval pole sa mitte keegi. Ja ta teab täpselt, mida sulle öelda, et sulle rohkem haiget teha. Tema kõrval elad sa nagu vang. Isegi, kui sa oled meeleheitel, ei jäta ta su hinge rahule. Ja sa ei saa temast lahti. Ta on sind nii maatasa teinud, et sul ongi tunne nagu ei vääriks sa enam armastust. Ja sa jäädki tema kõrvale, sest keegi teine nagunii ei tahagi sind. Ta on halb, sest ta ei lase sul õnnelik olla. Ta on nagu hall vihmapilv, mis ei lase päikesel sinu elus särada. Ta raputab soola su haavade peale ja teab täpselt, kus sul kõige valusam on. Ükski mees ei tohiks aga nii käituda. Ta tunneb rõõmu sellest, kui sa kannatad. Ta peab ennast kõige targemaks ja kritiseerib kõiki sinu valikuid, tehes sulle selgeks, et sa oled loll naine. Rumal. Miks ta selline on? Sest teiste alandamine tõstab tema enesehinnangut. 

 

 

4. Nartsissistlik mees

Alguses on ta ideaalne mees. Kui aga asjad tõsisema pöörde võtavad, kui teil hakkavad probleemid tekkima, siis muutub kõik ja tekivad esimesed varjud sellele idüllilisele kaadrile. Sest kõik varjud, mis võivad tema õnne tumestada, on talle vastuvõtmatu. Ta tahab midagi ideaalset ja väldib selliseid inimesi ning olukordi, mis ei sobi kokku tema plaanidega. Nii kaua, kui sa oskad tema ego kõditada ning ta sinu silmis seisab auvalguses, teab ta, kuidas sind õnnelikuks teha. Kui sul enam aga komplimente ei jätku tema jaoks ja kui sa ise vajad, et keegi sind kiidaks, siis pole teda enam kusagilt võtta. Kahju kohe. Ta ei ole sõna otseses mõttes halb mees. Tegelikult käitub ta nii, sest ta ei suuda hingerahu leida. Ta on kannatanud pikka aega alaväärsuskompleksi käes ja tahab nüüd, et teda väärtustatakse. Kui sa oskad tema eest hoolt kanda, siis võib teie suhe toimida. See aga tähendaks, et sa õpid iseennast ja oma isiklikke vajadusi ära unustama. Tema ei hakka sind lohutama, kui sa nutad. Tema ei hakka su muresid ära kuulama, kui sul neid peaks olema. Ja mitte kunagi ei hakka ta su probleeme kuulama. Ta ootab naiselt, et see aitaks tal end paremini tunda. Ta vajab naiselt tähelepanu ja austust oma isiku vastu. Ta tahab seda, millest ta ise on puudust tundnud. 

5. Valetaja

"Kus sa oled? ", "Millega sa tegeled? ", "Kellega sa koos oled? " - nendele küsimustele ei anna selline mees kunagi otsest vastust. Kui sa temalt küsid, kellega ta õhtu veetis, siis teeb ta nagu poleks ta sinu küsimust kuulnud. Kui sa tahad teada, mida ta päeva jooksul tegi, siis ütleb ta, et ta ei mäleta enam selle koha nime. Kui sa tahad temaga ühendust saada, siis ei vasta ta kõnedele. Ta on valetaja. Kui sa arvad, et sa oled ainus naine tema elus, siis võta näpust. Lähemalt uurides võib selguda, et ta on lausa abielus ja kahe lapse isa. Või siis ütleb ta sulle, et ta ei armasta enam ma naist ja nad on lahku minemas. Nende suhe on nagunii läbi ja nad magavad erinevates tubades. Ja et sina oled parem, kui tema naine. Ja et kahju, et te varem ei kohtunud. Aga paar aastat hiljem on teie suhe ikka samas punktis. Võib-olla ainult sellel vahega, et ta naine ootab kolmandat last. Ja ta ei saa teda ju nii maha jätta praeguses olukorras. Saad ju aru? Või siis räägib ta sulle, et ta elab oma ema juures ja vaatab filme, kui sinuga koos ei ole ehkki keegi kolmas nägi teda väljas samal õhtul mingite naistega. Miks ta selline on? Ta on selline nagu ta on, sest talle meeldib selline olla. Talle meeldivad naised lihtsalt. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Kommentaare ei ole