{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et teie sõprus hakkab läbi saama

  Foto : unsplash / Franck Albrecht Alati ei ole kerge aru s...

 

Foto : unsplash / Franck Albrecht

Alati ei ole kerge aru saada, millal üks suhe on lõplikult läbi saanud ja enam ei maksa pingutada. Tihti on see aga tähtis oma vaimse tervise ning heaolu jaoks. Lahku ei minda aga ainult paarisuhtes vaid ka suhe sõprade vahel võib teinekord lõppeda. 

On märke, mis sellele viitavad, et su suhe inimesega, keda sa pidasid oma sõbraks, on muutunud sulle koormavaks. Aga ka siin tuleb arvesse võtta, et meil kõigil on oma elu ja probleemid, mis sellega kaasnevad. Kui mõni inimene sinust eemale hoiab, siis võib selle taga olla muu põhjus, millel pole midagi seost sinuga. Võib-olla on tal terviseprobleemid, võib-olla on töö juures pingeline õhkkond, võib-olla on pereelu korrast ära. 

Kui suhe sõbraga teeb sulle aga halba ja on muutunud koormavaks, on aeg midagi ette võtta.

 

Te olete liiga erinevad

Sul on tunne, et sa raiskad oma aega selle inimesega. Inimene, keda sa pidasid oma sõbraks, on palju muutunud viimasel ajal. Ta ei pea oma kokkulepetest kinni, ta leiab tühje vabandusi endale, ta muudab pidevalt plaane... Te olete kõiges eriarvamusel, ta vaatate asju erineva mätta otsast. Lahkhelid põhjustavad ebaviisakat käitumist ja solvanguid.  

Ta ei ole sinu vastu siiras

Sa katsud teda kaasata oma plaanidesse aga tal pole kunagi sinu jaoks aega. Teiste jaoks on tal vaba aega aga küll. Ta valib, kellega läbi käib. Kui sa temalt midagi olulist küsid, vastab ta su sõnumile kohe, kui sa aga tahad talle helistada või tahad temaga kokku saada, ei leia ta aega sulle vastamiseks. Ega vasta su kõnedele. 

 

 

Sa ei taha talle enam teeneid osutada

Sa tunned, et kõik pingutused on ühepoolsed. Ja sul on tunne, et ta ei vääri enam seda, mida sa tema jaoks teed. Et ta ei märkagi seda kõike, mida sa teinud oled. Ega hinda seda vääriliselt. 

Ta ei ole sinu vastu aus

Ta ei valeta ka aga sa oled viimane, kes tema kohta midagi teada saab. Sa ei ole see, kellele ta esimesena oma asjadest räägib. Sa pead otsekui sundima teda rääkima. 

Sinu saatus ei huvita teda

Ta ei uuri, kuidas sul läheb. Sa oled juba ammu aru saanud, et sina oled alati see, kes saadab sõnumeid ja et kui sa seda enam ei tee, siis ilmselt ei suhtlegi te enam omavahel. Tal oma elu ja teised sõbrad. 

  

Ilusad mälestused

Sa hoolid temast, sest mingil perioodil saite te omavahel hästi läbi ja teil on palju häid mälestusi, mis teid seovad. Nüüd pole aga teil enam samu huvialasid, te käite erinevad seltskonnas jne. 

 

 

Üksindustunne

Isegi, kui sa oled temaga koos, tunned sa end üksi. Temaga koos olemised on muutunud ühel või teisel põhjusel koormavaks, mis ei valmista sulle enam mingit rõõmu. 

Teie suhe on muutunud

Sul on tunne nagu oleks ta sinu peale millegi pärast vihane. 

Sa lükkad tema sõnumite lugemist edasi

Sa saad temalt sõnumi ja see ei valmista sulle mingit rõõmu vaid vastupidi, muudab sind rahutuks. Sa ei ava ta sõnumit kohe, sest sa tunned nagu oleksid sa sunnitud seda tegema ning see rikub su hingerahu. Sa ei ole temaga juba mõnda aega kokku saanud aga sa ei tunne ka selle järele mingit vajadust. Tegelikult sa ei ole enam kursis sellega, kuidas tal läheb aga see ei huvitagi sind eriti.

Igavus

Tema jutuajamised on muutunud sinu jaoks igavaks. Sina oled muutunud, tema mitte. 

 




 

 



 


Kommentaare ei ole