{ads}

HIDE

Viimased

latest

Liiga tugeva isiksusega inimesed, kas sina oled üks nende seast?

  Tugeva isiksusega inimene, kes paistab ükskõikne paljude asjade suhtes, jahe teiste vastu, karm ja autoritaarne - on tihti elus pa...

 

Tugeva isiksusega inimene, kes paistab ükskõikne paljude asjade suhtes, jahe teiste vastu, karm ja autoritaarne - on tihti elus palju kannatada saanud ja raskusi kandnud. Kõik need võitlused ja kogemused on ta hinge jälje jätnud.

Selliseid inimesi armastatakse ja vihatakse samaaegselt. Nende julgus ja sarm äratavad imetlust ja austust. Ent tihti tekitavad nad aukartust ja vähem enesekindlamad inimesed väldivad kontakti nendega.

Tegelikult aga, kui neid lähemalt tundma õppida, siis võib näha, et tegemist on täiesti normaalsete inimesega, kellel on tugevad väärtushinnangud ja väljakujunenud printsiibid ning kes on isegi väga tähelepanelikud teiste vastu. Ainult omal moel.

Vaata, kas sa tunned ennast alljärgneva kirjelduse järgi ära!
 
 
 

1. Sa ei raiska aega tähtsusetutele asjadele

Aeg on raha sinu jaoks ja sa ei raiska oma aega tühistele ja tähtsusetele asjadele elus. Tühjast-tähjast lobisemine nagu ilus ilm ja lapse mähkmed ei ole sinu rida. Sa ei viitsi rääkida inimestega, kellel pole midagi asjalikku öelda. Samuti väldid sa neid, kes pidevalt hädaldavad, see ajab su sõna otseses mõttes hulluks. Jah, sul läheb hästi aga sa rabad selle nimel ka tööd teha ja ei hala. Ja muidugi leidub neid, kes mõistavad sind hukka, sest sina saavutad ju edu ja sul lihtsalt veab.

2. Sa näed lahendusi seal, kus teised näevad probleeme

Samal ajal, kui ülejäänud on kõik paanikas juhtunu pärast, pakud sina juba välja lahendusi probleemidele. Sest sa ei ole hõivatud probleemi enesega vaid selle lahendamisega. Sa oled alati valmis tegutsema.

3. Sa räägid alati asjast nii, nagu asi on

Su otsekohesus on su peamine trump. Sa ei hakka ümbernurga juttu rääkima. Inimestele su otsekohesus aga ei meeldi. Sa lihtsalt ei suuda valetada isegi mitte sellepärast, et teiste tundeid hoida. Aga ei maksa ka unustada, et oma sõnadega ei taha sa halba teha vaid tõtt öelda.
 
 
 


4. Sa oled oma vanuse kohta palju targem

Sa januned uute teadmiste järele ja õpid kõike lennult. Sa oled väga intelligentne ja avaldad teistele muljet. Sa mõtled palju ja sa oled targem, kui paljud sinuvanused.

5. Sulle meeldivad uuendused

Sinu jaoks tõeline elu seisneb uute kogemuste saamises. Sulle meeldivad seiklused ja põnev elu, mis on täis adrenaliini. Läbikukkumised ei hirmuta sind, sest sa tõused alati. Sa võid vabalt üksi reisima minna. Sa oled uutele ideedele avatud, sellepärast sa edu saavutadki.

6. Sa ei talu lollust ja rumalust

Sa ootad, et teised oleksid sama otsekohesed ja avatud meelega, kui sina. Sulle ei meeldi raisata oma aega võhikutele, kes ise mitte midagi ei tea ja tegelikust elust kaugel on.





Kommentaare ei ole