{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Annie Spratt  Armastus Paaridel...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

 Armastus

Paaridele : Veenuse praegune aspekt ei soodusta sugugi harmoonilist õhkkonda sinu paarisuhtes. Eriti ettevaatlik tuleb olla neil paaridel, kes juba pikemat aega koos on. Valva oma sõnavara, ära ütle midagi, mis teeb haiget või mõjub solvavalt, hoidu provotseerimisest. Sest ära unusta, et väike säde võib panna põlema terve metsa.

Vallalistele : Planeetide seis annab sulle parema tuju. Sa oled võluv ja sarmikas ning hea õnn aitab sul ruttu kohtuda selle inimesega, keda sa otsinud oled. 


Töö

Tähed toetavad sind sellel nädalal. Kasuta seda perioodi ära ja pinguta veelgi rohkem. Kui vaja, võta mitu projekti korraga käsile. Ära karda midagi, kui sa pead tähtaegadest kinni pidama, sest Pluuto valvab, et kõik hästi läheks.

 

 


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis on praegu käsil eriti hea periood. Kõik terviseprobleemid peaksid jääma minevikku. Samuti ei tohiks sind sellel nädalal kimbutada ei väsimus ega stress. 


Raha

Parem on, kui sa ei võta kuulda neid ettepanekuid, mida sulle sellel nädalal tehakse. Seal on midagi kahtlast taga. Ja kui sa lased ennast sellega kaasa tõmmata, siis leiab see kindlasti katastroofilise lõpu.

Kommentaare ei ole