{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Mehak Bharagava Armastus Paaridele : Saturni praegune aspekt võib sind muuta liiga suureks tähenärijaks, eriti oma kaasl...

 

Foto : unsplash / Mehak Bharagava

Armastus

Paaridele : Saturni praegune aspekt võib sind muuta liiga suureks tähenärijaks, eriti oma kaaslase suhtes. Sinu kallim võib üllatuda sellisest asjade seisust. Katsu end rohkem kontrollida ning olla mõistvam.

Vallalistele : Mõned probleemid võivad esile kerkida sinu ja vastassoo esindajate vahel ja see ei soosi teie omavahelisi suhteid. Katsu leida nendele probleemidele lahendust võimalikult ruttu.

 

Töö

Mõni Sõnni tähtkujus sündinud töökaaslane võib pakkuda praegu hindamatut abi töö juures. Käsitöö ja kinnisvaraga seotud valdkonnad on soositud. 

 

Tervis

Marss, kes on sinu astroloogilises taevas sellel nädalal, mõjutab sinu tervist. Aga ta võib põhjustada ka sisemisi pingeid ning stressi. Selle tõttu võid sa öelda asju, mida sa tegelikult ei mõtle. 

 

Raha

Katsu oma rahalist seisu paremaks muuta aga ära ürita liiga ruttu rikkaks saada, tihti ootab õnnestumise asemel ees läbikukkumine. 

Kommentaare ei ole