{ads}

HIDE

Viimased

latest

Juulikuu horoskoop

Foto : unsplash / Stephne Radford   Veenus särab juulis Lõvi...

Foto : unsplash / Stephne Radford

 

Veenus särab juulis Lõvi märgis ja toob sellega palju armastust kõikidele tulemärkidele (Jäärad, Lõvid ja Amburid). 


Jäära juulikuu horoskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäära. Juuli tuleb sinu jaoks väga kuum ja mitte ainult ilma pärast. Tänu Veenuse positiivsele energiale, näed sa selle kuu jooksul elu läbi roosade prillide. Vallalisi Jäärasid ootavad ees romantilised kohtumised, paarisuhtes elavad Jäärad aga muudavad oma suhet tugevamaks ning paremaks. Merkuur võib sulle kaasa tuua mõningaid takistusi tööasjades 11 - 28. juuli vahel. Hoia silmad lahti ja kõik läheb hästi. Ära ka liigselt muretse, sest juba kuu lõpus hakkab Merkuur taas sinuga koostööd tegema ning sinu tööasju toetama. Seni aga, varu kannatlikkust.


Sõnni juulikuu horoskoop ( 21. aprill - 20. mai)

Kallis Sõnn. Juuli algus võib kaasa tuua pingeid sinu suhetes. Veenuse seis pole praegu sinu jaoks kõige soodsam ning see võib põhjustada arusaamatusi ning erimeelsusi lähedastega, mis võivad püsima jääda kuni 22. juulini. Lisaks sellele pead sa vastu seisma ka Marsi energiale, mille tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ja stressi. Ära unusta piisavalt puhata sellel keerulisel ajal. Ja lõpetuseks võid sa olla rahulik, sest kõik laabub peatselt. Töö juures läheb aga kõik hästi alates 11. juulist.

 

 


Kaksikute juulikuu horoskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud. Juulikuu tuleb sinu jaoks paljutõotav. Isegi, kui sa pole sündinud tulemärgi all, jääb Veenus ka sinu kõrvale ning on valmis sind oma soosinguga üle külvama. Tõenäoliselt teed sa juulikuu jooksul palju toredaid ja ka romantilisi kohtumisi, mida sa niipea ei unusta. Lisaks sellele jääb Merkuur sinu märgiga konjunktsiooni kuni 11. juulini. Kasuta seega kuu esimest poolt selleks, et tõestada oma võimeid töö juures. Marss annab sulle oma head energiat ja seega tuleb juuli sinu jaoks väga hea.


Vähi juulikuu horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk. Merkuur jõuab sinu märki 11. juulil ja seega tuleb see kuu eriti suhtlemisrohke. Sind on ootamas uued kohtumised ja tutvused. Ka headest võimalustest ei tule puudu, haara neist kinni ja kasuta ära. Tänu Merkuurile saadab sind kõikides su ettevõtmistes hea edu sel kuul. Ka armastuses läheb sel kuul kõik hästi.

 

Foto :  unsplash / Stephan Radford

 

Lõvi juulikuu horoskoop ( 23. juuli - 22. august) 

Kallis Lõvi. Veenus toob sulle head õnne armastuses kuni 22. juulini. Vallalisi ootavad ees mitmed romantilised kohtumised ja paarisuhtes olevate Lõvide jaoks muutub armastus kirglikumaks ja lähedasemaks, kui kunagi varem. Kõik läheb hästi. Lisaks sellele on ka Marss sinu märgis kuni kuu lõpuni ja sellepärast ei tule sul puudu ei energiast ega heast tujust. Haara kinni kõikidest headest võimalustest, mis su teele tulevad töö juures. Sind on ootamas suur tasu sellel kuul.


Neitsi juulikuu horoskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi. Kuu alguses ei lähe võib-olla kõik ootustepäraselt. Sa võid tunda soovi kõik sinnapaika jätta. Aga ära tegutse liiga kiiresti ja mõtlematult, katsu jääda kannatlikuks, sest tähtede seis muutub ruttu ning planeedid hakkavad taas sind soosima kõikidest valdkondades. 11. juulil tuleb Merkuur su suhteid parandama ning Veenus toob su ellu armastust alates 22. juulist. 

 

 


Kaalude juulikuu horoskoop ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud. Juuli tuleb sinu jaoks eriti romantiline. Kõigepealt soosib sind Veenus kuni 22. juulini, tuues su ellu harmooniat ja head õnne armastuses kuni 22. juulini. Vallalisi on ees ootamas mitmed kohtumised, eriti kuu alguses. Ära töö juures üle pinguta kuu teisel poolel, sest kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt ja hea õnn pole sinuga. Marss aga on sinuga kuni 29. juulini, seega sul ei tohiks puudu tulla heast energiast ega tervisest.


Skorpioni juulikuu horoskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion. Juuli tuleb sinu jaoks pigem pingeline, sest mitmed planeedid on opositsioonis sinu märgiga. Nende seas Veenus, Marss ja Jupiter. Kui sa oled paarisuhtes, siis katsu võimalikult palju nurki siluda, leida harmooniat, olla mõistvam ning kuulata rohkem. Peale 22. juulit hakkab Veenus sulle taas naeratama ja probleemid lahenevad. Stress võib sind kimbutada töö juures ent hoolimata sellest tuleb sul palju häid võimalusi 11 - 28. juuli vahel, kasuta neid ära. Juuli lõpp toob sulle lisaenergiat ja sa tunned nagu kasvaksid sul tiivad.


Amburi juulikuu horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur. Mis puutub armastusse, siis see kuu tuleb eriti paljutõotav, suures osas tänu Veenusele. Sind on ootamas meeldejäävad ja unustamatud hetked täis armastust ning kirge. Merkuur oli sinu märgiga opositsioonis eelmisel kuul, alates 11. juulist annab ta sulle natuke puhkust ja su suhted teiste inimestega paranevad tänu sellele märgatavalt. Mis puutub tööasjadesse, siis ära lase end morjendada takistustest, sest kuu teine pool toob lahendusi kõikidele su probleemidele. Lisaks sellele, et Veenus sind toetab, soosib sind ka Marss ja sa lausa pakatad energiast.


Kaljukitse juulikuu horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kallis Kaljukits. Sellel kuul kimbutab stress sind, sest nii Päike, kui Merkuur on sinu märgiga opositsioonis alates 11. juulist. Sellel pigem keerulisel perioodil pead sa varuma kannatlikkust, sest mõned takistused võivad tekkida tööasjades. Ära pinguta üle. Katsu rohkem tegeleda sellega, mis aitab sul end paremini tunda. 

 

Foto : unsplash / Melissa Askew

 


Veevalaja juulikuu horoskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Kallis Veevalaja. Alustame halbade uudistega: kuni 22. juulini seisab Veenus sinu vastu ja see võib kaasa tuua pingeid sinu eraellu ja peamiselt just kajastuda sinu paarisuhtes. Nende jaoks, kelle suhe on juba nõrk, võib see osutuda saatuslikuks. Lisaks sellele on ka Marss opositsioonis ning sa võid kannatada suurema stressi all, kui tavaliselt. Aga ära lase end heidutada sellest, sest töö juures läheb sul jälle väga hästi. Merkuur toetab sind kuni 11. juulini ja Jupiter on sinu märgiga konjunktsioonis. Lõpuks ometi saad sa töö juures kaua oodatud hea uudise.


Kalade juulikuu horoskoop ( 20. veebruar- 20. märts) 

Kallid Kalad. Isegi, kui kuu esimene pool tuleb pigem hea sinu jaoks, siis alates 22. juulist muutub kõik, sest siis on Veenus opositsioonis sinu märgiga. Kasuta seega kuu esimest poolt selleks, et rääkida kõigest, mis sul südamel, oma ootustest ja lootustest ning parandada oma suhteid lähedastega. Alates 11. juulist toob Merkuur sulle head õnne töö juures. Ning just töö juures ootab sind oodatud tasu. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole