{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Melissa Askew

Armastus

Paaridele : Sul on tekkinud meeletu vajadus vabaduse järele. Kunagi varem veel ei ole sa seda nii tugevalt tundnud. Katsu siiski sellele tundele vastu seista, sest tagajärjed võivad sinu suhte jaoks olla lihtsalt kohutavad.

Vallalistele : Veenuse praegune aspekt muudab sinu tutvusi ja kohtumisi kirglikumaks ning tagab sulle edu kõikides su ettevõtmistes. Kui sa ainult ise seda tahad, siis on sind juba peatselt ootamas romantilised õhtud kuuvalgel. Kuu ise muudab sind vastupandamatuks ning tuliseks. Mitte miski ei peata sind sellel nädalal.

 

Töö

Töö juures ära unusta täielikku ausust ning laitmatut lojaalsust. Kui sa peaksid nende punktide vastu eksima, võib see sulle kalliks maksma minna ja rikkuda su mainet. Ära mine kaasa kahtlaste tegude ja pettustega.

 

 

 

Tervis

Marsi hea aspekt tagab sulle vajaliku energia ning optimistliku meele. Kasuta seda praegust perioodi ära, et end paremasse vormi saada ja tee tervisesporti. Nii muudad sa Marsi energiat veelgi tugevamaks ning oled heas vormis nii füüsiliselt, kui vaimselt. Mitte miski ei suuda sind maha murda.

 

Raha

Sinu rahaasjad on praegu nii nagu on. Mingeid suuri ja positiivseid muutuseid pole ette näha. Katsu seepärast kiusatusele vastu seista ja ära mängi oma rahaga. 

Kommentaare ei ole