{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Mourad Saadi    Armastus Paaridel...

Foto : unsplash / Mourad Saadi

 

 Armastus

Paaridele : Mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekitada elavat keskustelu sinu ja su partneri vahel. Katsu olla mõistvam ning tolerantsem. Jäta teisele inimesele ka võimalus oma arvamuse avaldamiseks. Nii leiate te lahenduse oma probleemile. 

Vallalistele : Päike muudab sind sellel nädalal eriti atraktiivseks ja sellega tõmbad sa üksikute südamete tähelepanu sellel nädalal. Mitte keegi ei suuda sulle vastu panna. Sul on väga hea huumorimeel, millele tänu tõmbad sa ligi just õigeid inimesi. Ainult sa ise võib-olla ei oska teha kõige paremaid valikuid ja ei tea täpselt, millised inimesed võivad sind õnnelikuks teha ja millised toovad su ellu probleeme juurde. Eelista alati kvaliteeti kvantiteedile. 

 

 

 

Töö

Sa teed oma tööd hingega ja investeerid sellesse. Samal ajal aga õpid sa paremini kasutama oma oskuseid ning oled diplomaatilisem inimestega suheldes. Ja edu pole enam kaugel. 

 

Tervis

Kui sul on soov vabaneda paarist üleliigsest kilod, siis praegune aeg on kõige õigem sellega tegelemiseks. Marsi mõjutus aitab sul kulutada rohkem oma energiat ning põletada kaloreid ilma suuremate pingutusteta. Aga Marss ei aita sind sugugi, kui sa ei lõpeta oma suurt maiustamist ning söömisega liialdamist.

 

Raha

Rahalise külje pealt võid sa oodata suuremat sissetulekut sellel nädalal.  

Kommentaare ei ole