{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Lõvide aeg on ametlikult alanud

  Foto : unsplash / Ingo Stiller Pühi nüüd ilusti oma pisara...

 

Foto : unsplash / Ingo Stiller

Pühi nüüd ilusti oma pisarad ära ja naerata, sest Lõvi aeg (23. juuli - 23. august)  on kätte jõudnud. Lõppenud Vähi aeg muutis meid kõiki ilmselt emotsionaalsemaks ja tundlikumaks. Päike jõudis aga reedel 23. juulil julge ja tulise loomusega Lõvi tähemärki. 

Päike ise on Lõvi valitsev planeet. Aeg on kätte jõudnud varjust välja astuda ning elada julgelt ning kartmata. Lõvi energia tagab meile vajaliku enesekindluse ning julguse viia oma eesmärke ellu.

Praegusel perioodil peaksime me võtma julgemalt oma otsuseid vastu, võitlema oma soovide ning tahtmiste nimel ja ütlema julgelt seda, mida me tegelikult mõtleme. 

 

 

Lõvi aeg aitab meil võtta ohjad enda kätte ja võtma oma elu juhtimine üle. Mõistma, et saatuse üks ots on alati meie enda käes. Meie teha on võtta vastu otsus, mida me oma eluga teha tahame. Aeg on istuda troonile oma isiklikus kuningriigis. 

Lõvi aeg võib õpetada sind rohkem hindama oma isiklikku väärtust ning tööd, mida sa teed. 

Hoiduda tuleb ainult liialduste eest, sest Lõvi võib käituda mõnikord üsna dramaatiliselt ning nõuda liiga palju tähelepanu. Kui Lõvi tunneb, et teda eiratakse, koheldakse halvasti või kui teda ei austata piisavalt, siis võib ta selle suhte päevapealt lõpetada või korraldada korraliku stseeni. Seega võime me praegusel perioodil võtta paljusid asju palju isiklikumalt, kui vaja.

Lõvi aeg algab ja lõppeb täiskuuga. Esimene täiskuu tõuseb taevasse 24. juulil ning teine 22. augustil. 


Kommentaare ei ole