{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hoia ennast selliste inimeste eest, kes teevad sulle halba

  H albade kavatsustega inimesi on igal pool, neid ei saa kuidagi vältida. Kuhu sa ka ei läheks, ikka võid sa kohata mõnda sellis...

 

Halbade kavatsustega inimesi on igal pool, neid ei saa kuidagi vältida. Kuhu sa ka ei läheks, ikka võid sa kohata mõnda sellist inimest, kes kohe otsib võimalust, et oma halba tuju teise peal välja elada.



Aga kahjuks on inimesi, kelle tõelist palet on esmapilgul raske läbi näha. Need on psühhopaadid. Ilma südameta inimesed, kellest võib isegi raske uskuda, et selliseid inimesi üldse olemas on ja et inimene võib nii kalk olla teise vastu.

Nii raske on uskuda, et keegi võib sulle teadlikult haiget teha, sinu tundeid reeta või sind haavata, ilma, et selleks oleks mingit põhjust või vajadust. Lihtsalt soovist teisele halvasti öelda ja ise siis end paremini tunda.

Meil on raske leppida sellega, et keegi võib sulle niimoodi näkku valetada ja levitada jutte sinust lihtsalt selleks, et kellelegi halba teha. Ja seda kõike ilma väiksemagi kahetsuseta või südametunnistusepiinata.

Need inimesed teevad kõik, et teistele haiget teha ja neid hävitada nii emotsionaalselt, füüsiliselt kui ka materiaalselt. Alles siis, kui sul enam midagi ei ole, kui sa oled kaotanud uhkuse, tervise ja kõik selle, mis sulle kallis, viskavad nad su nagu tähtsusetu eseme minema ja lähevad uut ohvrit otsima. Sest sinust pole enam neile mingit kasu ju.

Millised on märgid, mis näitavad, et sul on tegemist kurja südamega inimesega, kelle eest sa pead eemale hoidma ja keda sa pead vältima oma tervise ja hingerahu huvides?

 

 



1. Tal ei ole südametunnistuspiinu, kahetsus ei vaeva tema südant ja ta kasutab sind lihtsalt oma huvides ära

 
Sellised inimesed ei hooli sellest, mida nende käitumine teistele teeb, nad ei vastuta oma tegude eest ja elavad oma isiklike reeglite järgi, pööramata tähelepanu sellele, mida sina või teised sellest arvata võivad. Ta teeb sulle haiget, sest ta tunneb teiste alandamisest rahulolu ja ei vaeva hiljem oma teo tõttu südant.

2. Ta oskab tekitada segadust inimestevahelises suhtes ja õhutab teiste vahel viha ja leppimatust 

Ta valetab, moonutab tõde ega tunnista end kunagi süüdi. Ta õhutab inimeste vahel viha ja tekitab segadust, ta tahab, et teised ainult temaga läbi käiksid ja omavahel tülitseksid. Ta laimab, räägib halvasti, alandab, sajatab, muudab väikesi asju suureks, lisab juurde ja tekitab enda ümber palju halba.

3. Ta ei kahetse kunagi midagi

 Ta isegi ei tunne sellist sõna. Ta ei püüagi oma iseloomu parandada, sest tema arvates on kõik teised halvad aga mitte tema ise. Kui ta peaks midagi kahetsema, siis seda, et mõned inimesed, kellega ta enne suhtles, temast nüüd on hakanud eemale hoidma aga ta ei näe probleemi tegelikku põhjust, et ta ise on oma käitumisega nad eemale ajanud ja et ta on oma sõnadega nii palju hingehaavu tekitanud. Ta on enesekeskne, kitsa silmaringiga ja mõtleb ainult iseendale.



4. Ta mängib teiste tunnetega

Sinna ei saa ta ise midagi parata, sest ta on alati selline olnud ja jääb selliseks igavesti. See on tema jaoks vahend, mille abil oma tahtmist saada ja ega ta ju sellega midagi halba ei tee.

5. Ta kasutab teiste headust ära

Ta kasutab ära sinu headust, paludes sinult ühte või teist teenet. Ta kasutab ära sinu tutvusi, sinu pereliikmete vastutulelikkust, sinu raha ja sinu vaba aega. Ta ise ei ole aga kunagi sinu jaoks olemas, kui sul peaks teda vaja minema ja sa oled mitmel korral tundnud, et kui sa talle oma muredest ja probleemidest räägid, siis tekitab see temas lausa head meelt, et sul halvasti läheb ja tema silmi ilmub õel rõõmusähvatus, mis sulle märkamata ei jää ja sulle hinge läheb.
Teistel inimestelt ootab ta enda isiku vastu austust ja viisakust. Ja mitte ainult, ta ootab ka vabandusi, sest nii mitmelgi korral on ta tundnud end puudutatuna.

 

On sinul juba tegemist tulnud sellise inimesega?

Kommentaare ei ole