{ads}

HIDE

Viimased

latest

Augusti esimene pool toob palju häid üllatusi kaasa 3 sodiaagimärgile

Foto : unsplash / Ethan Hoover   Augustikuu algus tuleb erit...

Foto : unsplash / Ethan Hoover

 

Augustikuu algus tuleb eriti hea vähemalt kolme sodiaagimärgi jaoks. 

 

Kaalud

Kaalude jaoks algab augustikuu eriti suurte üllatustega ja seda armastuse valdkonnas. Kõik muutub ja ühe korraga. Midagi suurt on aset leidmas. Kui sa oled sündinud Kaalude tähemärgis, siis võib-olla on sul tunne, et sa tead juba kõike ja sind ei üllata enam miski. Aga elul on sulle veel suuri ja häid üllatusi varuks. Ja need head üllatused puudutavad nii neid, kes on juba paarisuhtes, kui neid, kes on vallalised. Ja isegi neid, kes on otsustanud vallalisteks jääda. Kõik võib muutuda ja ühe hetkega võib elu võtta täiesti uue pöörde. 

Hea õnn ei puuduta mitte ainult armastust, vaid ka su rahalist seisu. Merkuur Lõvi märgis tõotab muuta su rahaasju paremaks. Su sissetulekud suurenevad. 

Ilusat augustikuu algust! 

 

 

Lõvi

Kõige õnnelikum sodiaagimärk augustikuus on aga Lõvi. Käes on sinu aeg. Naudi seda. Augusti esimesel nädalal hakkavad su soovid täituma. Kasuta ära seda head energiat, mis sind saadab sellel perioodil ja tee suuri plaane. Päike ja Merkuur täidavad su suuremaid soove ja viivad ellu su unistusi. Seega unista suurelt. See, millest sa nii kaua unistanud oled, on täitumas. Võib-olla on tegemist suurema rahasummaga, võib-olla ametikõrgendusega, võib-olla on peres aset leidma üks kaua oodatud sündmus. Sinu ametialast elu saadab hea edu kogu augustikuu vältel. Sinu teadmisi ja pingutusi hinnatakse vääriliselt. 

Ka eraelus on sind ees ootamas head üllatused. Sa saad häid uudiseid, sind on ees ootamas toredad kohtumised. Sa saad kogeda teiste hoolt ja armastust. Tere meretäis õnne ootab sind sellel kuul. Kõik pinged kaovad, kõik probleemid lahenevad. 

Kaunist augustikuu algust!

 

Ambur

Ka Amburi elu võtab täiesti uue pöörde augustikuu alguses. Järgnevatel päevadel saabub Amburi ellu täiesti uus ajajärk. Amburil tuleb palju häid ideid ning võimalusi, et neid ära kasutada oma kasuks. Asjad muutuvad selgemaks ning lihtsamaks. Kõik plaanid hakkavad taas liikuma õiges suunas. Paljud ettevõtted õnnestuvad. Unista suurelt, sest sind saadab augusti alguses väga hea õnn ja su unistused võivad täituda varem, kui sa seda arvatagi oskad. 

 

 


Kommentaare ei ole