{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 märki, mis näitavad, et sa oled natuke rumal

  Foto : unsplash / Jane Almon Kui sa oled endale juba...


 
Foto : unsplash / Jane Almon

Kui sa oled endale juba sellist küsimust esitanud, siis näitab see juba ise midagi.

Uuringute järgi selgub, et inimeste IQ - tase on langemas. Väljaande Intelligence järgi on viimase 10 aasta jooksul IQ keskmine tase langenud 4 punkti võrra. Nii vähese ajaga on see arv väga suur. 

IQ normaalne piir jääb 85 - 115 punkti vahele. Keskmise inimese IQ tase jääb 98 piiresse. Üle 120 punktiarvestusega oled sa ülimalt intelligentne inimene. Alla 80 punkti oled sa alla keskmise intelligentsusega. 

Aga ei maksa ära unustada, et IQ on üks intelligentsusevorm ja olemas on ka teisi: EQ näiteks (emotsionaalne intelligentsus), mis on samuti ühiskondlikkus mõttes väga arvestatav. Seega kokkuvõttes on tähtis mõlema intelligentsusevormi punktiarv.

Millised märgid näitavad, et sa oled natuke rumal? 

 

 

 

1. Sa klikkisid sellele artiklile

Ja see näitab, et sa oled endale juba selle küsimuse esitanud ja see huvitab sind. Seega potentsiaalselt on sul endal juba mõningaid kahtluseid. Kuidas ka ei ole, kahtlemine on ka märk intelligentsusest... Seega, see kohe üldse ei lähe.  

 

2. Sulle öeldakse tihti, et sa oled heasüdamlik ja hea inimene

Mõnikord on tähendab see läbi lillede, et natuke rumalavõitu

 

3. Sind valitakse viimasena meeskonda ühiseid mänge mängima

Ehk siis teised ei jookse just tormi, et sind mängu valida. Oleneb ka mängust, rahvastepallis valitakse sind esimesena. 

 

4. Selleks, et oma seisukohta selgeks teha, kasutad sa lihtsaid argumente

Alustades tuttavate ja kulunud lausetega : " Nagunii...." või " ah ei, mina mitte iialgi, no mitte kunagi, mitte mingil juhul".  Ja kohe kindlasti ei kuula sa teiste argumente kunagi ära. Täiesti normaalne ju, sest sinul on alati õigus! 

 

 


5. Sa vihkad sporti, sest sport on rumalatele

Kanadas läbi viidud uuringu järgi on profisportlaste kognitiivsete võimekuste tase palju kõrgem, kui kõrgharidusega inimestel. Sportlased suudavad ka õppida ja mõista palju kiiremini. Just, just! Ei olegi need sportlased nii rumalad, kui sa arvasid. 

 

6. Sa oled meessoost

Suured vabandused aga nii see on. Naiste keskmine IQ tase on palju kõrgem, kui meestel. Naiste IQ tase on umbes 5 punti kõrgem. :)

 

7. Sa eelistad koeri kassidele

Kas see, kui sulle meeldivad loomad, teeb sind kohe heaks inimeseks? Jah, nii see on aga erinevatel põhjustel. Uuringute järgi on koerte omanikud suuremad suhtlejad ja ekstravertsemad, kui kasside omanikud, kes on suurema sisemise eluga ning keskmisest intelligentsemad. #Kassisõbrad #Koeradülekõige

 

8. Sul on punane laik laubal

Sest sa laksatad endale tihti peopesaga vastu laupa, hüüdes :" Kui tark ma küll olen!"

 

9.  Sa saatsid selle artikli mõnele sõbrale edasi

Sest sinu jaoks on asi nagunii selge: rumal pole mitte sina, vaid teised. Ehk siis see, kes teisele ütleb, see ise seda on. Psühholoogid ütlevad selle kohta, et rumalad on sageli viimased, kes aru saavad, et nad rumalad on.

 




Kommentaare ei ole