{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 sodiaagimärki, kelle ellu tuleb palju armastust juulikuu teisel poolel

Foto : unsplash / Roberto Nickson   Kuidas su elus armastuse...

Foto : unsplash / Roberto Nickson

 

Kuidas su elus armastusega lood on? Ei midagi põnevat? Tavaline vaikus? 

Kui see peaks nii olema, siis ära muretse, sest hea õnn võib sulle naeratada, kui sa oled sündinud ühes neist tähtkujudest. Ehk siis, asjad hakkavad õiges suunas liikuma ja selle suve kõige meeldejäävamad päevad on paljude jaoks alles ees. Nende jaoks on tõeliselt kuum suvi alles algab. 

 

Millistest sodiaagimärkidest jutt käib? 

Neid on lausa 4. Jah, 4 erinevat sodiaagimärki. Ja nendeks on : Vähid, Lõvid, Neitsid ja Kaljukitsed, kes hakkavad järgnevatel päevadel ja nädalatel laineid lööma. 

Kui sa oled sündinud ühes neist tähtkujudest ja oled juba kellegagi koos, siis kõik läheb aina paremaks sinu paarisuhtes. Planeedid ise toovad teie ellu palju sensuaalsust ja armastust, mis muudab suhet ainult tugevamaks. Mis puutub aga vallalisi, siis praegune aeg on kõige õigem selleks, et kohtuda uute inimestega ja luua tutvusi. Õhus on palju armastust ja kirge. Nautige suve ja eriti unustamatuid igiomaseid valgeid suveöid. 

 

 

Vähk

Juulikuu teine pool toob Vähkide ellu kirge ja romantikat.  Need, kes on juba suhtes, leiavad taas üles kirgliku armastuse. Vallaliste jaoks on ees palju unustamatuid hetki. Armastusenooled ei säästa teist ühtegi.

Lõvi

Tänu Merkuurile julgevad salajased austajad end lõpuks ometi näidata ja tulla päevavalguse kätte. Jah, sest sa meeldid paljudele ja sind imetletakse. Ja mitte ainult praegusel hetkel. Sa oled atraktiivne ja külgetõmbav. Kui sa oled aga juba suhtes, võib su kaaslane teha sulle ühe ootamatu ettepaneku. 

Neitsi

Mis puutub armastusse, siis on juulikuul sinu jaoks midagi erilist ja väga meeldejäävat varuks. Midagi väga ilusat, idüllilist ja romantilist on aset leidmas. Võib juhtuda, et su kõige suuremad unistused täituvad. 

Kaljukits

Sa oled hästi atraktiivne sellel kuul ja naudid elu.  Kui sa oled juba suhtes, siis praegu on ideaalne hetk selleks, et oma suhet muuta paremaks ja tugevamaks ning leida üles ühine kirg. Kui sa oled vallaline, siis sel kuul sul austajatest puudust ette ei tule.


 


Kommentaare ei ole