{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 kõige võimsamat astroloogilist tähemärki

M õned inimesed on mõjuvõimsamad, kui teised. Neid inimesi leidub meie kõikide töökaaslaste, sõprade või lähedaste hulgas. Neid inime...

Mõned inimesed on mõjuvõimsamad, kui teised. Neid inimesi leidub meie kõikide töökaaslaste, sõprade või lähedaste hulgas. Neid inimesi eristab mingi salapärane võim, mis neil teiste üle on. Sageli töötavad nad juhtivatel kohtadel ja on direktorid, ülemused või juhatajad. Tihti on tähed neid inimesi mõjutanud. Millised on kõige võimsamad tähemärgid?


Nr. 1    JÄÄR

Jäär on üks sodiaagi kõige võimsamaid tähemärke. Selles tähtkuju all sündinud inimesed pulbitsevad energiast ja elujõust. Nad ei karda midagi ja on alati uuteks väljakutseteks valmis, mida elu neile tuua võib. Nad käituvad nagu juhid ja on äärmiselt iseseisvad. Jääradel on mässaja hing, nad on impulsiivsed ja selle tõttu on neil tavaliselt paar head vaenlast. Nad ei karda oma vaatenurka avalikuks teha ja isegi teistele vajadusel peale suruda. Jäärad on jonnakad ja kangekaelsed, kelle arvamust on väga raske muuta. Ta on kõige võimsam tänu oma suurepärastele juhiomadustele, energiale ja julgusele.

Nr. 2   SKORPION

Skorpioni tähtkujus sündinud inimestel on väga tugev isiksus ja neid eristab teiste seaks lisaks ka nende tuline loomus. See tuleb eriti hästi välja emotsionaalsel plaanil, sest Skorpion ei jäta enne, kui on oma tahtmise saanud. Just see kirg muudabki Skorpioni teistega võrreldamatuks. Skorpioni tähemärgi all sündinud inimesed on tavaliselt uhked ja isegi ülbed, kellega igapäevaelus on raske toime tulla. Skorpioni muudab võimsaks tema kõikumatu otsusekindlus, tema püsivus ja oskus alati oma tahtmist saada.
 
 
 


Nr. 3     VÄHK

Vähi tähtkujus inimesi tuntakse oma kiirelt muutliku loomuse poolest, ent nad on lisaks ka väga võimsad ja sihikindlad. Vähid on väga enesekindlad inimesed, kes teiste seas usaldusväärsust tekitavad. See omadus aitab neil teha saavutada edu nii era- kui ametialases elus. Vähid on väga nõudlikud oma sõprade ja lähedaste vastu. Nad väidavad, et hindavad siirust ja otsekohesust, millega tihti ise teiste tunnetele haiget teevad. Vähi muudab võimsaks tema enesekindlus, mis aitab tal leida kõike seda, mida ta tahab ja korda saata suuri asju.

Nr. 4     LÕVI

Lõvi eristab teiste seast tema domineeriv loomus, ta on alati valmis juhtimist enese kätte võtma, ta on sündinud juht. Ta ei karda vastaseid ega konkurentsi, tal on kaasasündinud oskus planeerida nii, et ta alati oma tahtmist saab. Tema jõud muudab ta tihti uhkeks, ülbeks ja jonnakaks. Lõvi muudab võimsaks tema otsusekindlus, oskus alati edu saavutada ja liigutada vajaduse korral mägesid. 






 

Kommentaare ei ole