{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 sodiaagimärki, kes leiavad sellel suvel armastuse

  Foto : unsplash / Artur Aldyrkhanov Suvi on ametlikult kät...

 

Foto : unsplash / Artur Aldyrkhanov

Suvi on ametlikult kätte jõudnud. Õhus on tunda vabadust ja muretust. Ning rõõmu ilusate ja päikesepaisteliste ilmade üle. Kõik läheb hästi.

21. juuni pööripäevaga sai alguse suvi ning Vähi aeg. Kui sa tunned end sellest ajast sentimentaalsemana ja emotsionaalsemana, siis sa tead, kelle süü see on. Vähi energia mõjutab meid kõiki praegu. 

See suvi võib tuua palju armastust ja romantikat kõikidele sodiaagimärkidele. Mõnedel sodiaagimärkidel aga on suurem võimalus, kui teistel leida sellel suvel armastust. 

Astroloogide sõnul on tegemist Jäära, Kaksikute ja Amburitega. 

Tõenäoliselt kohtute te oma suure armastusega kas 9. juuli noorkuu ajal või siis 8. augustis aset leidva noorkuu perioodil. Õhus on siis palju armastust. 

 

 


Jäär

Hoolimata sinu tormilisest elus, on sul isu täis juhusuhetest, sa otsid oma ellu midagi tõsisemat. 9. juuli noorkuu paneb sind järele mõtlema selle üle, millist partnerit sa enda kõrvale tahaksid ja milline suhe sulle sobiks. Tee see endale peensusteni selgeks kohe suve alguses, sest 13. juuli või 8. augusti paiku võid sa suure tõenäosusega kohtuda selle õige inimesega. Ja sellest kohtumisest saab alguse üks ilus suhe, mis võtab tõsisema kuju sügisel. 

 

Kaksikud

Juulikuu algus annab sulle võimaluse teha uusi tutvusi. Sa tahad oma elu põnevamaks muuta ning tahad paremini tundma õppida neid, kellega su teed ristuvad. Praegu on õige hetk maailma avastamiseks ning selleks, et kohtuda inimestega, kellel on erinev kultuuritaust. Asjad hakkavad kiiremini arenema 16. augusti ringis ja sinu tee võib ristuda ühe väga olulise inimesega. See inimene ei ole esimesel kohtumisel sinu maitse aga ometi, 30. augusti ümber otsustate te siduda oma elu ja saatuse.

 

Ambur

Sa tunned väga suurt kergendust 7. juuli ümber. Kõik su praegused suhteprobleemid kaovad, täpselt samuti kui su eksid, kes viimasel ajal juba häirivaks muutusid. Kui sa oled vallaline, siis 9. juuli noorkuu on ideaalne hetk selleks, et teha endale konto mõnda tutvusmisportaali. Kuidas ka ei ole, asjad muutuvad aga tõsisemaks ühe inimesega alles 22. augusti ringis. 




© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole