{ads}

HIDE

Viimased

latest

24. juuli täiskuu : vaata, mida ta kaasa toob

Foto : pixabay / spiritterror   24. juuli täiskuu tõuseb tae...

Foto : pixabay / spiritterror

 

24. juuli täiskuu tõuseb taevasse Veevalaja märgis. Kuidas ta meid mõjutab? 

Astroloogide sõnul toob laupäevane täiskuu välja meie mässumeelsema külje ja raputab tugevalt kõikide elu. Ja seda kõike tänu sellele, et seekordne täiskuu särab Veevalaja märgis, kes on tuntud oma originaalse maailmavaate poolest ning tahab muuta seda kohta siin paremaks paigaks. Astroloogide sõnul tunneme me selle täiskuu mõju terve nädalavahetuse jooksul. 

Veevalaja on sodiaagi mässaja, kes lükkab ümber ühiskondlikud ideoloogiad ja paneb paika enda seadused. Veevalaja otsib kogu aeg võimalust muuta seda maailma paremaks paigaks. Ja just sellepärast toob see täiskuu välja meie humaanse külje. Veevalaja maailmanägemus on idealistlik ja ta ei loobu sellest kunagi. 

 

 

Seekordne täiskuu paneb mõtlema rohkem sellele, mida teised vajavad. Ole nende inimestega, kelle jaoks sa oled tähtis ning kes sind hindavad just sellistena nagu sa oled. Õhus on idealistlikku hõngu. Ja see aitab üle saada kõikidest takistustest, piiridest ning pettumustest. 

Olgugi, et Veevalaja on see, kes teisi omavahel liidab, peab ta väga tähtsaks ka oma sõltumatust ja iseseisvust. Veevalaja märgis sündinud inimesed on üksikud hundid. Ta tahab olla just selline nagu ta on, ta ei lase mitte kellelgi dikteerida endale seda, mida ta tegema peab ja milline ta olema peab. Ta ei ole lammas, kes kuulekalt teistele järgneb. See täiskuu annab sulle võimaluse olla sina ise. Ja muretsema vähem selle üle, mida teised sinust arvavad või mõtlevad. 

 

 

Täiskuu muudab meid emotsionaalsemaks ja toob välja meie hingehaavad. Veevalaja aga ei näita oma emotsioone välja. 12 sodiaagimärgist on just Veevalaja see, kes ei näita peaaegu kunagi oma tundeid välja. Võib-olla selle tõttu selle täiskuu ajal, mida saadab Veevalaja energia, ei tunne me end hästi oma tunnete ja emotsioonidega.

Juulikuu täiskuu raputab kõiki sodiaagimärke aga neljale neist avaldab ta suuremat mõju, kui teistele. 

Ja nendeks on Veevalaja, Sõnn, Lõvi ja Skorpion.



Kommentaare ei ole