{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Matt Hof...

Foto : unsplash / Matt Hoffmann

 

 Armastus

Paaridele :  Kõik su kõhklused ja kahtlused, mis sulle viimasel ajal on muret ja südamevalu teinud, hakkavad kaduma vähehaaval sellel nädalal. Sa leiad tagasi enesekindluse ja usu paremasse tulevikku. Sinu ja su partneri vahel on lähedust ja mõistmist, ilma, et oleks vaja kogu aeg muretseda, kas maailmalõpp on lähedal või mitte.

Vallalistele : Paljud teie seast otsivad rohkem vaheldust ja elu nautimist, kui tõsist suhet. Ole siiski ettevaatlik. Sest selle mänguga võid sa sattuda olukordadesse, mida sa oma mõtlematusega ise lood.


Töö

Tööalastes asjades oleks hea, kui sa kuuldad kõigepealt ma südant praegusel perioodil. Sest siis tead sa täpselt, keda sa võid usaldada ja keda mitte. Üks hea väga hea idee võib sulle sellel nädalal tulla.

 

 


Tervis

Praegusel perioodil katsu oma toidumist valvata ja hoolitseda, et sa saad toidu kaudu piisavalt vajalikke vitamiine ja mineraale. Söö rohkem juustutooteid, mis sisaldavad kaltsiumit ning asenda rasvased toidud teraviljade ja aedviljadega. Küpsetiste ja magustoitude asemel söö kuivatatud puuvilju.


Raha

Sa võid sellel nädalal saada ootamatult suurema summa raha aga sul on ka mõningaid ootamatuid kulutusi, ole selleks valmis.

Kommentaare ei ole