{ads}

HIDE

Viimased

latest

Väike nimekiri meestest, keda on parem vältida

Foto : unsplash / Tim Marshall    Meie soov ei ole üldse kõi...

Foto : unsplash / Tim Marshall

 

 Meie soov ei ole üldse kõiki mehi häbiposti lüüa, kaugeltki mitte; me soovime lihtsalt teada anda, et on mehi, kes ei suuda sind mitte kunagi nagunii õnnelikuks teha. 

 

Kollektsionäär

Sellist tüüpi mehi kohtab üsna tihti. Tegemist on laialt levinud isendiga, kes liigub seal, kus sinagi. Kui ta on otsustanud sind enda omaks teha, siis teeb ta kõik, et sind lõksu püüda. Ta räägib sulle ilusaid sõnu, ajab sind naerma, kutsub sind restorani sööma, katsub sind ära võluda. Ja sa langedki tema lõksu. Ja kui ta on su kätte saanud, kaotab ta sinu vastu huvi. Sest elu on tema jaoks ainult üks suur mäng. Selles suhtes sarnaneb ta kassile. 

Sobimatu

Muidu oli teil tore omavahel ja te saite hästi läbi, kuni selle hetkeni, kui jõudsite voodisse. Ja seal ootas sind ees suur pettumus. Ta kas oli liiga kohmakas või ajas mingeid oma fantaasiaid taga aga sa ei tundnud end temaga üldsegi hästi. Sa küll üritad aga lõpuks jätad selle suhte ikkagi sinnapaika.

Hädaldaja

Ta endine naine jättis ta maha, ta lapsed on tänamatud ja ei oska hinnata seda, mida ta on nende jaoks teinud; ta ülemus maksab talle liiga vähe palka; selg valutab tal kogu aeg; naabrid ainult lärmavad ... Lõpuks hakkab ta sulle nagunii närvidele käima. 

Apollon, ilus nagu Kreeka kuju

Ta on erakordselt ilus ja teda on tõesti hea vaadata. Aga kui sa hakkad temaga vestlust arendama, siis ei ole temast tolku. Selle ilusa fassaadi taga ei ole mitte midagi. Selle asemel, et tema peale oma aega raisata, mine parem muuseumi. 

Adrenaliinimees

Vere asemel voolab tal veenis kofeiin. Ta teeb kõike täie rauaga. Oma tööd, muusikat, pidutsemist, trenni.... See on üsna põnev ja tore aga hirmus väsitav. Sul on pidevalt tunne nagu jookseksid sa tema järel.

 

 

Argpüks 

Ta on juba kellegagi koos pikemat aega aga ei armasta oma naist, ta pole kusjuures temasse kunagi armunud olnudki. Aga ta kardab üksi olla. Sellepärast jääb ta mugavusest oma naisega ja vaatab kõrvalt teisi. 

Selliseid mehi on kolme tüüpi:

- Enesekindel argpüks : ta ei varja oma tõelist elu teiste naiste eest ega fakti, et ta oma naist ei armasta. Ta ootab, kuni leiab parema ja jätab siis oma naise maha.

- Lühikese mäluga mees : ta ei räägi kunagi teistele naistele oma naisest ja käitub nagu tõeline vallaline. Kui asi tõsiseks kisub, alles siis räägib ta tõtt. Või ei räägi. Nii kuidas juhtub. 

- Seelikukütt : ta on eriti suur argpüks ja väga lühikese mäluga mees. Ta tõesti tahab sind meeletult aga ei suuda oma naist maha jätta. Ta kutsub sind välja, imetleb sind, saadab sulle kahemõttelisi sõnumeid ja võib isegi suudelda. Aga niipea, kui asi tõsiseks läheb, on ta kadunud. Nagu tina tuhka. Saba jalge vahel. 

Tööhull

Ta on ilus mees, intelligentne, tore, temaga on huvitav.  Ainult, et tema elus loeb ainult töö. Sa võid olla ükskõik, kui atraktiivne ja teha kõik, et talle meeldida, mitte miski ei loe. No kui sa just muidugi ei suuda end muuta Exceli tabeliks. 

Pehmete põlvedega mees

Ta meeldib sulle ja sina meeldid talle. Aga hoolimata sellest, et sa näitad välja teatud huvi ja vaatad tema poole tähendusrikkalt, ei liiguta ta sõrmegi. Või teeb seda liiga hilja. Mõnikord varjab pehmete põlvedega mehe taga end argpüks.

Seelikukütt

Sageli on tegemist noore mehega, kes kasutab naisi ära hoolimata sellest, kas nad on kellegagi suhtes või mitte. Pärast kiitleb ta oma vägitegudega sõprade ees. 

 

 

 

Lahke onu

Talle meeldib olla kodus, kus tal on oma sussid, ravimtaimetee.. Miks minna välja sööma, kui ise tehtud toit on kõige parem. Miks minna kontserdile, kui tal on palju muusikaplaate kodus olema. Miks minna kinno, kui varsti dvd müüki ilmub. 

Miraaž

Lähedane miraaž  : etapid - armastus esimesest silmapilgust, suhte algus ja siis suur pettumus. Selleks, et sind endale saada, mängib mees sinu tunnetega. Seejärel näed sa ta tõelist palet ja see ei meeldi sulle sugugi.

Kauge miraaž  : etapid - armumine eemalt, pilkude vahetus, flirtimine eemalt.... aga kui sa temaga rääkima hakkad, ootab sind ees suur pettumus. Tegemist on rumala mehega, võib-olla täieliku psühhopaadiga.

Väga kauge miraaž  : etapid - sul polnud isegi aega pettuda tema isiksuses. Sa kohtusid temaga, su süda hakkas kiiremini tuksuma, sa tundsid liblikaid kõhus. Aga sa ei kohtunud temaga enam kunagi. Kahju. Või ei ole kahju. 

Armas psühhopaat

Sageli on ta väga lahke, väga armunud, kiidab sind taevani ja on valmis sinu nimel kõigeks. Valmis tegema väga imelikke asju, näiteks võrdleb ta sind sipelgaga ühest luuletusest või jookseb kilomeetreid väljas, et tähti imetleda sinu ukse all. Ta ei ole halb aga imelik.

 

 

Kahepalgeline

Ka sellist tüüpi kohtab üsna tihti, ta on alguses vagur nagu lammas, et sind endale saada aga kui sa keeldud, siis näed sa enda ees hunti, kes ei kõhkle kihvu näitamast ning kes süüdistab sind selles, et sa oled halb inimene. Aga sa ei lange ju tema lõksu, ega ju? 

Härra "Mina ise"

Tõeliselt lahe mees. Vähemalt ta ise on endast sellisel arvamusel. Enamiku aja räägib ta endast ja oma tegemistest. Enda isikust, enda elust, oma tööst. Isegi, kui ta üritab viisakat mängida ning esitab sulle paar küsimust, siis ei lase ta sul nagunii lõpuni rääkida ja viib jutuajamise jälle enda isikule. 

Vampiir

Alles sa kohtusid temaga ja juba on ta igal pool sinu elus. Ta on juba oma asjad vaikselt sinu juurde toonud, tutvustanud sind oma sõprade, töökaaslaste ja perega ning süüdistab sind, kui sa ilma temaga kuhugi lähed. 

Kanaisa

Ta on lahutatud, armastab oma lapsi ja elab ainult nendele. Tema süda kuulub 100% oma lastele. Ja nii ongi õige.

Naistemees

Ta kogub naisi ja ei hakka sinuga teistmoodi käituma. Ta on kade, ihne, omakasupüüdlik, ei varja oma lugematuid puudusi. Vähemalt ei saa talle seda ette heita, et ta oma tõelist nägu oleks varjanud.

Nahkhiir

Ta on öine loom ja tema teiseks koduks on ööklubid. Ta tunneb klubides kõiki, tal on omad harjumused ja eelistused, ta kulutab seal suure osa oma palgast. Sa ei saa temaga muidu kokku kui ainult öösiti ja klubis. 

Maniakk

Ta tahab kõike kontrollida, on pedant, nõuab piinlikku korda. 

Liiga romantiline

Tõeliselt hea mees, kes läheb natuke liiale armastuses ainult. Ta saadab liiga palju sõnumeid, mis lausa nõrutavad tundeavaldustest. Kingib sulle kogu aeg lilli, saadab kirju.... Ühel hetkel võib ta hakata lämmatavalt mõjuma. 

Kättesaamatu mees

Sinu jaoks pole kahtlust: just see mees on sinu elu armastus. Isegi, kui ta mõnikord flirdib sinuga, hoiab ta rohkem eemale. Sa ei saa midagi aru ja mõtled, kas see on äkki sinu süü. Miks elu on nii ebaõiglane? Probleem ei seisne aga sinus.  Ta ei ole kättesaamatu, ta lihtsalt ei ole sinu jaoks. 

Kaan

Ta armastab sind ja näitab seda välja. Kinos, bussis, sõpradega koos olles, perega koos on tema huuled pidevalt sinu huulte vastas. Tema käed hoiavad kogu aeg sinu käsi. Ta helistab sulle kümme korda päevas. Ta on sinu vari. Ainult, et sa ei saa temaga jääda. Päriselt ka.

 

 


 

 


 

 










 



 







Kommentaare ei ole