{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millistele sodiaagimärkidele toob juunikuu teine pool rohkem õnne

Foto : unsplash / Irina Iriser   Aastaajad vahetuvad ning õn...

Foto : unsplash / Irina Iriser

 

Aastaajad vahetuvad ning õnneratas keerleb lakkamatult. Kui sul on viimasel ajal tunne, et su elus ei juhtu midagi ja kõik on liiga üksluine, et su plaanid ei edene nii kiirest, kui sa seda sooviksid, siis võib-olla hakkavad nüüd asjad muutuma. Suvi on ametlikult kätte jõudmas ja toob kaasa head õnne igale ühele.

Koos suvise pööripäevaga 21. juunil algab ka suvi ning suvehooaeg. Sellele järgneval päeval hakkab peale Vähi aeg. Vähi emotsionaalne energia paneb meid mõtlema rohkem oma lähedaste peale, mõistma paremini enda vajadusi ja soove ning hindama rohkem kodu väärtust. 

 

Millistele sodiaagimärkidele juunikuu teine pool rohkem õnne toob? 

22. juunil lõppeb ka Merkuuri retrograad. See peaks lahendama kõik suhteprobleemid ning arusaamatused. 

Juunikuu teine pool on pigem soodne kõikide sodiaagimärkide jaoks, eriti hea õnn saadab aga kolme tähemärki. Tegemist on Vähi, Skorpioni ja Kalade märgiga. 

 

 

Vähk

Vähi aeg algab ametlikult 22. juunil! Tänu sellele peaksid sa end tundma enesekindlamana ja oskad end paremini väärtustada. Sa oled palju mõtelnud sellele pöördele, mis su elu on võtnud ja sa oled pigem uhke oma saavutuste üle. Viimastel aastatel on palju asju juhtunud ja isegi, kui kõik ei ole alati olnud lihtne, oled sa tänu sellele tugevam. Juunikuu kaks viimast nädalat toovad su ellu erakordselt palju õnne, sa oled selle ära teeninud ja võid nüüd nautida oma elu ning näha paljude unistuste täitumist.

Skorpion

Sinu jaoks tuleb see suvi üks parimatest (vähemalt astroloogide sõnul). Juunikuu teine pool viib ellu nii mõnedki su suurimad soovid ja unistused. Sa võid lõpuks ometi nautida oma elu ning tunda rahu hinges. Ilus suvi on sind ees ootamas! 

Kalad

Mõnikord võib elu olla lihtsalt imeline. Juuni teisel poolel unista suurelt, sest kõik su soovid võivad täituda. Kuula oma südant, ta näitab sulle teed ja kõik läheb hästi.


 

Kommentaare ei ole