{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 7 - 13. juuni vahel

Foto : unsplash / Alyona Bogomolova    Planeet Marss liigub ...

Foto : unsplash / Alyona Bogomolova

 

 Planeet Marss liigub Vähi märgist edasi Lõvi märki ning see tõotab suuremat energiat ja tegutsemistahet kõikidele tulemärkidele ehk siis Jääradele, Lõvidele ja Amburitele. 

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Ära üle pinguta

Kallis Jäär. Sina, kes sa oled sodiaagi esimene tulemärk, sellel nädalal saad sa tagasi oma energia ja rõõmsa meele. Sa leiad tagasi enesekindluse ja usu paremasse tulevikku. Kui mõned takistused peaksidki tekkima, saad sa neist üle ilma suuremate probleemideta. Lisaks sellele saadab sind hea edu ka töö juures tänu Jupiterile, kes toob sulle õnne ning Merkuurile, kes muudab suhtlemist teistega paremaks. Just sellel nädalal võid sa kindel olla, et saad paar väga head ja oodatud uudist. Samuti tuleb üks lahendus, mis aitab sul näha selgemalt, mida sa pead tegema ja mida mitte. Pereelus ainult võib õhkkond olla tavalisest pingelisem, võimalik, et mõni probleem lähedase inimesega muutub taas aktuaalseks. 


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Õhus on armastust

Kallis Sõnn. See nädal algab hästi, sa oled täis jõudu ja energiat esmaspäeval ja teisipäeval. Kuu seis toob sulle head õnne ettevõtmistes. Nädala lõpus võid sa tunda tänu Marsi seisule suuremat väsimust ja stressi. Katsu rohkem puhata ja ära üle pinguta. Tänu Veenusele läheb armastuses aga kõik väga hästi.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Sina oled tähtede lemmik

Kallid Kaksikud. Isegi, kui sa ei ole üks tulemärkidest, siis liidavad planeedid oma jõu selleks, et sind toetada. Elu on ilus! Kogu selle nädala jooksul tuleb üks hea uudis teise otsa. Kindlasti puudutavad need head uudised ka tööasju. Lisaks sellele särab Kuu sinu märgis 9 - 10. juunil ning see toob sulle veel lisaks head õnne. Seejärel, alates 11. maist muudab planeet Marss sind enesekindlamaks. Sind on ees ootamas tõeliselt hea edu sellel nädalal.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Õnne täis nädalavahetus

Kallis Vähk. Sellel nädalal oled sa palju otsusekindlam ja tegusam, kui Marss, kes kehastab jõudu, on konjunktsioonis sinu märgiga. Lisaks sellele oled sa tänu Veenusele vastupandamatu. Neid, kes elavad paarisuhtes, on ees ootamas väga ilusad ja meeldejäävad hetked partneriga. Vallalisi võib aga ees oodata unustamatu kohtumine. Reede ja laupäev toovad eriti suurt õnne tänu Kuu seisule: nädalavahetus tuleb meeleolukas.

 

Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Sodiaagikuninga tagasitulek

Kallis Lõvi. Sellel nädalal kannad sa auga sodiaagikuninga nime. Planeet Marss jõuab sinu märki. 11. juunist tunned sa nagu kasvaksid sul tiivad. Kaovad stress ja mured, elu on ilus ja sa oled õnnelik. Probleemid hakkavad iseenesest kaduma. Varu kannatlikkust nädala alguses, sest Kuu seis võib kaasa tuua mõningaid takistusi ja viivitusi esmaspäeval ja teisipäeval (7- 8. juuni).

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Nädal algab üsna hästi

Kallis Neitsi. See nädal on eriti hea selleks, et hoolitseda oma suhete eest ja olla lihtsalt rõõmus. Kõiki paarisuhtes olevaid Neitsisid kaitseb Veenus ise. Õhus on kirge ja armastust. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa avastada, et üks inimene ei ole sinu vastu ükskõikne ja see muudab teid lähedasemaks. Mis puutub tööasjadesse, siis võib see nädal kaasa tuua mõningaid takistusi ja arusaamatusi töökaaslastega. Esmaspäev ja teisipäev toovad sulle head õnne.

 

 


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Võimalikud pinged

Kallid Kaalud. Alates 11. juunist on Marss tagasi ja hakkab sind taas soosima. Energiast ei tohiks sul puudust tulla. Veenuse seis ei ole aga väga hea ja see võib kaasa tuua pingeid eraelus. Katsu paremini kuulata ning olla mõistvam, nii väldid sa arusaamatusi ning lahkhelisid.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november - Elagu armastus

Kallis Skorpion. Nädala algus tuleb natuke keeruline tänu Kuu opositsioonile esmaspäeval ja teisipäeval. See võib kaasa tuua mõningaid takistusi ning halbu üllatusi. Lisaks sellele alates 11. juunist võib ka Merkuur kaasa tuua lisastressi. Kõik pole aga lootusetult kadunud, sest Veenus muudab su eraelu ilusaks ning sellel nädalal on õhus palju armastust. 


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Sul on palju energiat

Kallis Ambur. Sellel nädalal pead sa kannatlikku meelt üles näitama, sest Merkuuri opositsioon võib sulle kaasa tuua takistusi ja viivitusi tööalastes asjades. Aga ära muretse, see on mööduv. Kolmapäeval ja neljapäeval on ka Kuu opositsioonis. Nädalavahetus tuleb aga eriti aktiivne ning meeleolukas, sest Marss ise saadab sulle energiat ja tänu sellele oled sa head füüsilises vormis.


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Marss toob sulle värsket energiat

Kallis Kaljukits. Sa võid lõpuks ometi rahulikult hingata. Kõik ei ole just viimasel ajal läinud sinu ootuste kohaselt. Alates 11. juunist ei ole aga Marss enam sinu märgi suhtes opositsioonis ning see toob kaasa väga suuri muutuseid. Sa leiad tagasi oma hea energia, alustad uute suuremate plaanidega ja viid lõpule ühe vana projekti. Veenus on aga opositsioonis ikka veel ja selle tõttu võib nädalavahetus tulla natuke pingeline.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Suhtlemine on väga hea

Kallis Veevalaja. Alates 11. juunist on Marss sinu märgiga opositsioonis ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ning stressi. Hoolimata sellest võid sa kindel olla Jupiteri ning Merkuuri toetusele ning tänu nendele on su läbisaamine teistega väga hea. Võimalik, et sa kohtud uute, toredate inimestega sellel nädalal. Kasuta ära kolmapäeva ning neljapäeva, mis toovad sulle suuremat õnne ning tegele nendel päevadel oma ametialaste ja eraeluliste unistuste ellu viimisega.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts ) - Armastus on ilus

Kallid Kalad. Sellel nädalal on õhus armastust tänu Veenusele, kes sind soosib. Armastuse planeedi toetus ning Kuu hea seis, muudavad su elu ilusamaks terve nädala jooksul. Töö juures mõtle kaks korda enne, kui ütled midagi, sest Merkuuri asend pole praegu kõige soodsam ja see võib tuua kaasa lahkhelisid sinu ja su töökaaslaste vahel.





Kommentaare ei ole