{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida tähed sulle lubavad 21 - 27. juuniks

  Foto : unsplash / Lasma Artmane Ärge unustage siis minna j...

 

Foto : unsplash / Lasma Artmane

Ärge unustage siis minna jaaniõhtul sõnajalaõit otsima! 

 

Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill) - Varu kannatlikkust

Kallis Jäär. Veenuse asend ei ole ikka veel sinu jaoks soodne, seega armastuses hakkab sul hästi minema alles järgmisel nädalal. Aga ära kaota lootust. Varu kannatlikkust ja ära reageeri üle, muidu rikud selle nii ilusa nädala üldse ära. Varsti läheb kõik jälle hästi. Tähed soosivad sind aga tööasjades ja just sealt saad sa sellel nädalal eriti häid uudiseid. Palju õnne toovad sulle 23 ja 24. juuni, seega jaaniõhtu tuleb eriti hea. Reedel ja laupäeval võid sa tunda tavalisest suuremat väsimust ja stressi, sest Kuu seis ei ole soodne. Ära unusta võtta endale piisavalt aega puhkamiseks.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) - Taevas on ilus ja sinine nädala alguses

Kallis Sõnn. Nädala lõpus, alates 27. juunist, keerab armastuse planeet Veenus sulle selja ning sellega koos algab üsna pingeline ja stressirohke periood sinu eraelus. Kõik paarisuhtes olevad Sõnnid võiksid rääkida kõikidest oma muredest ja erimeelsustest esmaspäeval või teisipäeval oma partneriga, sest Kuu seis toob sulle siis rohkem õnne ja edu ettevõtmistes. Töö juures kimbutab sind stress, seega ära võta mitut projekti korraga käsile.


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Sul on palju energiat

Kallid Kaksikud. Kuu on opositsioonis kolmapäeval ja neljapäeval ( 23 - 24. juuni) ning see võib kaasa tuua probleeme ja takistusi töö juures. Aga ära muretse, sest õnneplaneet Jupiter ja suhtlemise planeet Merkuur liidavad oma energia sinu kasuks ning jaaniõhtu tuleb meeleolukas ning ilus. Samuti saad sa sellel nädalal mitu head võimalust, haara neist kinni ja kasuta ära. Lisaks sellele on ka Marsi asend sinu jaoks soodne ning energiast sul sellel nädalal puudust ei tule. Tänu Marsile saad sa kõikidest probleemidest üle.

 

 


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli) - Kasuta ära Veenuse toetust

Kallis Vähk. Veenus toetab sind veel sellel nädalal enne, kui edasi liigub. Alates 27. juunist lahkub armastuse planeet sinu märgist, et edasi liikuda Lõvi märki. Seega räägi oma tunnetest just sellel nädalal. Esmaspäev 21 ja teisipäev 22. juuni toovad sulle eriti palju õnne, sest romantiline Kuu on sinuga. Reede ja laupäev võivad kaasa tuua aga lisastressi ja pingeid, katsu enda tundeid rohkem kuulata.


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august) - Varsti tuleb aeg särada

Kallis Lõvi. Hea uudis juunikuu lõpuks: 27. juunil jõuab armastuse planeet Veenus sinu märki ning koos sellega saab alguse periood sinu elus, mis toob sulle eriti palju armastust. See paneb sind nägema elu läbi roosade prillide ka siis, kui sa oled vallaline. Esmaspäeval ja teisipäeval võid sa tunda natuke väsimust ja tuju langust. Kuu toob sulle aga head õnne jaaniõhtuks ning sellele järgnevaks päevaks ning see peaks sul tuju eriti heaks tegema. Kõik läheb väga hästi. Sa leiad, et elu on ilus.


Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september) - Kuu ja Veenus on sinuga

Kallis Neitsi. Veenus soosib sind ja saadab sulle head energiat kuni 27. juunini. Kasuta seda ära, et rääkida oma tunnetest, soovidest ja igatsustest. Räägi südamest südamesse. Sellel nädalal peaks sul eraelus kõik väga hästi minema.  Kuu seis toob sulle head õnne reedel ja laupäeval. 23. juunil võib sul töö  juures viivitusi ja takistusi tulla. Ole tugev.

 

 

 

Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) - Lõpuks ometi läheb kõik hästi

Kallid Kaalud. Viimasel ajal ei ole su eraelus kõik läinud sinu ootuste kohaselt, sul on olnud üsna keerulised ajad aga lõpuks ometi hakkavad asjad laabuma paremuse poole. 27. juunist alates ei seisa Veenus enam sinu vastu ja võtab hoopis sind oma soosingu alla. Seni aga katsu rohkem kuulata ja olla mõistvam, eriti reedel ja laupäeval, kui võimalikud lahkhelid lähedastega võivad tekkida. Töö juures saad sa häid uudiseid aga kolmapäeval 23. juunil, lõpuks ometi saad sa ära teenitud tasu.

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) - Mõtle oma isiklikele vajadustele

Kallis Skorpion. See nädal algab väga hästi, sest Kuu toob sulle kaasa head õnne esmaspäeval ja teisipäeval. Pühapäeval 27. juunil võivad tekkida pinged lähedaste ja elukaaslasega, mis võib kaasa tuua vaidlusi ja tüli. Ka töö juures valitseb pingeline õhkkond. 

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) - Väga edukas nädal ootab sind ees

Kallis Ambur. Sinu emotsionaalne seisund, eriti armastuses, muutub märkimisväärselt paremaks juuni lõpus. Alates 27. juunist võtab Veenus ise sind oma soosingu alla ja täidab kogu su eksistentsi armastuse ja kirega. Enne seda aga võid sa kindel olla sellele, et Kuu seis sulle head õnne toob ning Merkuur sind heasoovlikult vaatab. Jaaniõhtu tuleb väga ilus ja meeleolukas, jaanipäeval saad sa häid üllatusi. Nii töö juures, kui eraelus läheb kõik hästi, mitu head uudist on sind ootamas. Sinu nädalat kroonib edu.

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) - Puhka rohkem

Kallis Kaljukits. Viimasel ajal pole su eraelus sujunud kõik ootuste kohaselt. Lõpuks ometi võid sa rahulikumalt hingata, sest 27. juunist ei seisa Veenus enam sinu vastu. 27. juunil liigub Veenus edasi Vähi märgist ning see toob su eraellu kaasa õnne ja harmoonia, eriti nendele, kes paarisuhtes on ning kelle suhtes palju pingeid on ette tulnud viimasel ajal. Kuu seis toob sulle head õnne kõikides su ettevõtmistes reedel ja laupäeval. On ju head uudised? 


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) - Pinged eraelus

Kallis Veevalaja. Veenuse opositsioon võib muuta õhu pingeliseks, eriti armastuses. Lisaks sellele võid sa tunda suuremat väsimust sellel nädalal, sest ka Marss on opositsioonis. Ära unusta mõtelda ka oma isiklikele vajadustele ja ära unusta puhata. Ehkki armastuses ei lähe asjad nii nagu vaja, siis reede ja laupäev toovad sulle väga head õnne tänu Kuu seisule. Nädala lõpp tuleb ilus.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) - Nädalalõpp tuleb ilus

Kallid Kalad. Armastuseplaneet Veenus naeratab sulle kuni 27. juunini. Kasuta ära seda aega selleks, et liikuda julgelt edasi ning ära karda oma tunnetest rääkida. Reede ja laupäev tulevad eriti romantilised ja täis head õnne, sest Kuu seis on sinu jaoks soodne. Tähed muudavad su elu ilusaks ning leevendavad pingeid, mis võivad jaaniõhtul ja sellele järgneval päeval väga kergesti tekkida. Ära lase ennast sellest heidutada, sest planeedid garanteerivad sulle, et kõik läheb hästi alates 25. juunist.



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole