{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suvine pööripäev - Kuidas see sinu sodiaagimärki mõjutab

  Foto : unsplash / Marcos Paulo Prado  21. juunil algas ame...

 

Foto : unsplash / Marcos Paulo Prado

 21. juunil algas ametlikult suvi ja koos sellega leidis aset suvine pööripäev. Suvine pööripäev on hetk, mil päike on kõige kõrgemal taevas ja valgustab kõige rohkem ühte maakera poolsustest. Seega on see päev ka aasta kõige pikem. 

Seega on see väga hea aeg selleks, et panna kõik oma suuremad plaanid paika, kasutades ära Maa ja Päikese energiat ja jõudu. 


Jäär

Treeni oma keha. Harjutuste tegemine annab sulle jõudu ja teeb terveks. Nii hinge, kui vaimu. Ärata oma keha üles. See toob sulle lisaenergiat. Saa päikesest jõudu ning naudi hommikust päikesetõusu.

 

Sõnn

Punu karikakardest lillepärg. Too palju värskeid lilli tuppa. See toob sulle energiat, jõudu ja kõike head järgnevateks kuudeks.  


Kaksikud

Kindlasti oled sa kuulnud kevadisest suurpuhastusest, kuidas on lood aga suvise suurpuhastusega? Korista oma kodu ära, sorteeri vanad riided ja anna ära asjad, mida sa enam ei vaja. Anneta heategevusele. Tee ruumi küllusele oma elus. 

 




Vähk

Katsu leida võimalusi hingerahu leidmiseks. Uju järves või merevees. Lase vee jõul end ravida ning ellu tagasi äratada. Lase mereveel minema viia oma mured ja probleemid. 

 

Lõvi

Koosta nimekiri oma plaanidest ja eesmärkidest ning hoia seda nimekirja südame lähedal. Seejärel süüta küünal, et su unistused ja soovid täituksid.  


Neitsi

Võta ühendust oma vanade ja uute sõpradega. Organiseeri midagi ühist. Sa saad vastuse ühele oma küsimusele.


Kaalud

Käi turul, osta taimi ja istuta need oma aeda päikese kätte. Need on taimed, mis toovad sulle tervist ja jõudu. 


Skorpion

Mõtle sellele, mida sa tahad oma elus muuta sellel suvel. Planeeri oma suvi ära. Unista suurelt. Mõtle sellele, mida sa oma südames tahaksid. Ja sa näed, suve jooksul avanevad võimalused ükshaaval, mille abil sa saad oma unistused ellu viia. 

 

 

 


Ambur

Kuula oma südant. Lase välja need tunded, mida sa oled nii kaua eiranud ja ignoreerinud. Tee suurpuhastus oma hinges ja pühi minema kõik mõtted ja emotsioonid, mis teevad sind haigeks. Nii tehes võid sa kindel olla, et suvi tuleb ilus. 

 

Kaljukits

Praegu on ideaalne periood selleks, et puhastada keha ja vaimu. Soeta endale kristallid. Lae nad päikest täis ja hoia neid enda lähedal. Lase päikese energial viia elust minema kõik halb energia. See muudab su elu paremaks. 

 

Veevalaja

Mine koos lähedastega metsa jalutama või telkima. Näe loodust enda ümber, kuula vaikust. Räägi puudega ja võta vastu nende energiat.

 

 Kalad

Esita mõni küsimus. Kirjuta see paberi peale. Ja vastus tuleb peatselt. Kõik läheb hästi.

 







Kommentaare ei ole