{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : 9 märki, mis viitavad sellele, et sa ei ole enam temasse armunud

Foto : unsplash / Josefa nDiaz    Kui on juba kahtlused, ...

Foto : unsplash / Josefa nDiaz


 

 Kui on juba kahtlused, siis pole enam kahtlust... 

Armastuses tuleb ikka ette olukordi, kui enam ei tea, mida tahaks ja mis oleks kõige õigem. Seda tuleb ette nii pikemaajalises, kui paarikuises suhtes. Mis aitaks teada saada, kas tunded on veel olemas või mitte? Jääda või lahkuda? On see armastus või hoolimine teisest inimesest, mis sind temaga seob? Ikka ju hoolitakse, isegi, kui kirge enam ei ole. Valiku tegemine aga on väga raske. 

Vaata, millised märgid viitavad sellele, et sa ei armasta teda enam.


Väiksemgi asi tema juures ärritab sind

Kõik ärritab sind tema juures, sa teed talle pidevalt märkuseid ja kritiseerid teda. Sa teed järgi isegi tema kõnemaneeri, mis sulle närvidele käib.

 

Te olete rohkem sõbrad

Tore on, kui su partner on ka su parim sõber. Aga armastus ei tohiks sõpruse varju ära kaduda. Kui te käitute rohkem nagu sõbrad ja patsutate teineteisele õlale ning teete kihlvedusid, siis võib teie suhe olla rohkem sõprus, kui armastus.

 

 

 

Te kutsute teineteist issiks ja emmeks/ isaks ja emaks

See nagu liidaks teid aga kirg on ilmselgelt teie vahelt kadunud. Te olete väga lähedased, seda ei saa eitada, aga sellel pole suurt ühist mehe ja naise vahelise armastusega.


Te eelistate rohkem veeta oma aega teistega

See on täiesti loomulik, kui sa tahad veeta aega oma sõpradega. Kui sa aga praktiliselt kogu oma vaba aja veedad sõpradega, siis tekitab see juba muret. 


Sa unustad oma partneri olemasolu pidevalt ära

Näiteks ostad sa midagi poest head süüa aga ainult endale. Unustad ära, et ta palus sul midagi teha või tuua. Sa ei mõtle absoluutselt sellele, mis talle võiks head meelt teha. 

 

 


Te tülitsete ja sul on sellest ükskõik

Kui ollakse kellessegi armunud, siis ei taheta rikkuda oma suhet tülide pärast. Tülisid tuleb ikka ette aga lepitakse taas ära. Kui sind aga temaga lepituse otsimine üldse ei huvita, siis on midagi valesti. 


Sa ei igatse tema järgi

Ja temaga taas kokku saamine ei tekita sinus mingeid tundeid.


Sa tead, et see õige inimene sinu jaoks on kusagil mujal

Ja et su praegune partner pole sind väärt. Sa kahtled iga päevaga aina rohkem oma valikus. 


Sa petad teda ja see ei häiri sind

Loomulikult, kui te just ei ole teinud kohe omavahel selgeks, et teil on vaba suhe, kus keegi kellelegi piire ei sea. Aga kui sa oled hakanud oma partnerit petma ilma, et see paneks sind ennast süüdi tundma, siis on see ilmselge märk sellest, et sa teda ei armasta.


 

 

 


Kommentaare ei ole