{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : 9 märki, mis viitavad sellele, et su kaaslane sind petab

Foto : unsplash / Valentina Aleksandrovna   Märgid, mis viit...

Foto : unsplash / Valentina Aleksandrovna

 

Märgid, mis viitavad petmisele ja truuduse murdmisele, on igas paarisuhtes enamalt jaolt erinevad, küll aga on mõned punktid, mis on kõigil ühised. Vaata, millised on kõige levinumad märgid truudusetusest ja mis võivad kinnitada sinu kahtlusi. 

Paarisuhe : petmise korral on kõik lubatud selleks, et oma tegu varjata ja mitte kahtlusi äratada

Petmisele ei ole lihtne jälile jõuda, sest sellele viitavad märgid on lihtsalt nii peened, et väga raske on neid ära tunda. Võib-olla on su partner viimasel ajal hakanud rohkem huvi tundma sinu tegemiste ja äraolemiste vastu, kõike seda selleks, et mitte kahtlusi äratada. 

Mida teha, kui su kahtlused peaksid tõele vastama?

Ära reageeri liiga rutakalt. Loomulikult oled sa šokis, tunned viha ja kurbust oma partneri vastu. Katsu kõigepealt kainelt järele mõtelda, mida sa talle öelda tahad. Vihahoos vastu võetud otsused ei ole alati kõige paremad. Kui see olukord tundub sulle üle jõu käivat, siis katsu leida abi ja pöördu mõne perenõustaja poole oma murega. 

 

Millised märgid viitavad petmisele? 

Su partner valetab sulle aina rohkem

Tavaliselt just oma tänu oma valedele jäävad petjad vahele. Kui sulle tundub, et su kaaslane on hakanud sulle rohkem valetama, siis võib selle taga midagi peidus olla. 

Ta valvab su ajakava

Truudusetu inimene tahab teada, kus sa oled sellel ja teisel kellaajal. See annab talle vajaliku tegevusvabaduse veeta aega selle teise inimesega. 

 

 

Ta on hakanud sulle tegema rohkem kingitusi

Loomulikult on normaalne teha kingitusi. Truudusetud inimesed aga pingutavad sellega üle selleks, et varjata jälgi. See võib olla ka vahend, mille abil nad saavad teada anda, et hoolimata kõigest armastavad nad siiski ainult sind. 

Kui sa esitad talle küsimusi, hakkab ta ennast kaitsma

Kõik suhted muutuvad ja arenevad aastate jooksul. Kui sa tahad temaga aga mõnest asjast rääkida ja ta sinult küsib, miks sa seda teemat arendad, siis võib see olla sellepärast, et ta vajab rohkem aega, et vastust leida. 

Ta on hakanud oma välimuse eest rohkem hoolitsema

On inimesi, kes teatud elu perioodidel hakkavad rohkem mõtlema oma tervise peale või siis tahavad lihtsalt elukvaliteeti parandada. Seejuures jäävad nad aga avatuks ning ei varja oma motiive. Kui su partner aga on hakanud kulutama suuri summasid oma riiete peale, siis võiksid sa huvituda sellest, miks ta seda nüüd korraga teeb, kui ta enne selline ei olnud. Ja kui ta ei suuda sulle anda selget vastust, võib see olla sellepärast, et tal on keegi teine. 

 

 

 

Ta ei räägi enam sellest, mida ta päeva jooksul on teinud

Tavaliselt räägivad inimesed sellest, mida nad on teinud. Truudusetused inimesed aga ei räägi eriti palju, sest neil on juba keegi, kellega oma muljeid jagada.

Ta on harva kodus

Kuna tal on vaja rohkem aega oma teise suhte jaoks, ei ole tal enam aega sinu jaoks. Lisaks sellele, kui kõrvalsuhe on juba mõnda aega kestnud, siis võib see teine nõuda, et su partner temaga rohkem aega koos veedaks.  Kui su partner on hakanud vähem kodus olema, siis tunne huvi, kus ta oma aega veedab.

Ta süüdistab sind truudusetuses

See on üsna vastuoluline aga truudusetud inimesed käituvad üsna tihti nii. Ta teeb nii nagu oleks see sinu käitumine, mis tekitab probleeme ja see viib tähelepanu temalt endalt ära. 

Ta on muutunud sinu suhtes väga kriitiliseks

Selleks, et oma sisemisi pingeid maandada, võib truudusetu partner hakata sind süüdistama, katsudes seeläbi leida õigustusi oma teole, veendes iseennast, et tõeline probleem oled sina. 

 

 

 


 

.


 

 


Kommentaare ei ole