{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sodiaagipaarid, kes üldse omavahel kokku ei sobi (pole mõtet isegi hakata üritama)

Foto : unsplash / Ayo Ogunseide    Astroloogia ei ole kõigi ...

Foto : unsplash / Ayo Ogunseide

 

 Astroloogia ei ole kõigi jaoks. On neid, kes usuvad horoskoope ja uurivad kohe välja, mis tähtkujus sa sündinud oled ja siis on teisi... . Kuidas ka ei ole, usud sa või mitte horoskoope aga astroloogia võib aidata mõista mõningaid asju, millest sa ise aru ei saa. Nii armastuses, kui sõpruses on paare, kes lihtsalt omavahel ei sobi ja polegi midagi teha. Vaata välja, millistest paaridest jutt käib.

Kõige esimesena selles nimekirjas leiame me muidugi Kaalud ja Kaljukitse. Neil on omavahel lihtsalt nii igav, mõttevahetustel puudub sügavus - lühidalt moodustavad nad sodiaagi kõige igavama paari. Tegelikult muidugi tuleb ka arvesse võtta teisi seiku nagu kuuseis, tõusumärk ja päikesemärk.

Ambur ja Sõnn

Kumbki neist ei vaevu teisele headmeelt tegema ega pinguta selleks, et meeldida. Amburile meeldib teha just seda, mida tema tahab ja pidada pidu varahommikuni, kui see peaks tal pähe tulema. Sõnn aga hoolib liiga palju oma mugavusest. Kui Sõnn sõidab puhkusele, siis kuulub programmi sisse ka spaa ning hea hotell. Kindlasti ei viitsi ta minna telkima kusagile metsa sügavustesse vastupidiselt Amburile. Ka omavaheline suhtlemine tekitab nende paarisuhtes probleeme. Sõnnile meeldib lobiseda ja ta tunneb teiste vastu huvi, tal ei pea olema tingimata lai tutvusringkond ümber. Amburi teine elu käib aga aktiivselt erinevates sotsiaalvõrkudes, tal on meeletult sõpru (jah, lähima toidupoe müüja kuulub ka tema sõprade hulka).

Ambur ja Kaljukits

Kaljukits on arukas, tõsine ja ettenägelik, vastupidiselt Amburile. 

Kaksikud ja Vähk

Võta nüüd kaks sodiaagimärki, kellest üks on hästi terava keelega ja sarkastiline ning teine võtab kõike isiklikult ja solvub kergesti ning kokku moodustab see väga dramaatilise paari. Kaksikud on impulsiivsed ja muudavad tihti tuju. Nende naljasoon on natuke tume. Sellega traumeerib ta täiesti vaese Vähi ära, kes on harjunud, et teda rahustatakse. 

 

 

 

Kaksikud ja Jäär

Võta kaks täiesti püsimatut sodiaagimärki, mõlemad on üliaktiivsed ja ärrituvad ruttu mitte millegi pärast. Ja siis vaata, kuidas nad omavahel läbi saavad.

Skorpion ja Jäär

Skorpion on pealtnäha külm ja jahe. Me unustame tihti, et tegelikult on ta ka väga tundlik. Raske on teda kujutada ette koos Jääraga. Jäär tormab elust läbi, kõhklemata sekunditki ning ründab vajadusel. Skorpionile hakkavad Jäära märkused pikapeale solvavalt mõjuma. Ja kui Skorpion on haiget saanud, on parem mitte tema ligiduses olla. Kõigepealt on ta vait, siis ta ründab vaest Jäära nii, kuidas saab. Ja hävitab ta.

Skorpion ja Kaksikud

Skorpioni kaitsva kesta all on õrn süda. Millest Kaksikud nagunii kunagi tundma ei õpi.

Vähk ja Veevalaja

Vähk vajab teatud stabiilsust oma elus, Veevalaja aga on kogu aeg ametis millegi muuga ja eraelule jääb tal väga vähe aega. Alguses võib küll tunduda, et nad võivad omavahel sobida: neil mõlemal on soov maailma avastada, lõbutseda, jagada teineteisega oma salajasemaid mõtteid ja olla teiste vastu hea. Neist võiksid saada head sõbrad aga mitte armastajad.

Vähk ja Jäär

Vähk tahab kindlustunnet ja rahustamist, Jäär aga tahab oma elu põnevaks muuta. 

Lõvi ja Kaljukits

Lõvi võtab palju ruumi, see on päris kindel. Ta on küll äärmiselt võluv ja paistab silma oma tahtejõu poolest aga Kaljukits ei leia tema kõrvalt oma kohta. Nii nagu Kaksikute ja Vähi suhtes, on Lõvi liiga terava keelega sellise sellise kaitsetu olevuse vastu nagu seda on Kaljukits.  Sest isegi, kui Kaljukits võib näidata üles vaprust ja julgust, siis ei suuda ta elada rahulikult sellises keskkonnas, kus teda pidevalt kritiseeritakse. 

 

 

 

Lõvi ja Sõnn

Lõvi tahab rääkida ja särada, olla edukas kõiges, mida ta teeb. Sõnn tahab saavutada edu vaikides. Kuulutada ja uhkustada oma tegudega käib talle üle mõistuse. Ja just sellepärast peab Sõnn lõvi liiga enesekeskseks. 

Sõnn ja Ambur

Nad mõlemad on täiesti sõltumatud ja armastavad oma tööd. Aga see, mis teeb, et nad omavahel ei sobi, on see, et üks tahab väljas käia ja teine mitte. Sõnn peab kalliks mugavust ja kodu, Ambur tahab aga pidu pidada ja tähistada. 

Sõnn ja Kaksikud

Isegi, kui nad mõlemad on väga enesekindlad, lähevad nad ruttu omavahel tülli.

Jäär ja Sõnn

Nad on liiga kangekaelsed. Mõlemad on uhked, armastavad võimu ja tahavad ohje enda käes hoida. Mõlemad tahavad teise elu kontrollida. Mõlemad kardavad, et teine hakkab petma. Nende igapäevane elu on täis vaidlusi ja lahkhelisid. Nad kannavad viha oma südames ja peavad kättemaksuplaane. Kui pealtnäha tundub, et nad saavad hästi läbi omavahel, siis tegelikult see nii ei ole. 

Jäär ja Kalad

Oled sa kunagi näinud mõnda Jäära vees ujumas? Ei ole.

Neitsi ja Veevalaja

Nii armastuses, kui sõpruses, tundub selline paar lihtsalt imelik. Sest Neitsi ei saa kunagi Veevalajast aru ja Veevalaja ei mõista Neitsit. Nad mõlemad on liiga reserveeritud olekuga. Ja kui asi puutub siirusesse, siis Neitsil on kalduvus pealtnäha naeratada aga oma südames vimma kanda. Veevalaja näost on aga koha näha, kui midagi on korrast ära ja ta ütleb sulle kohe välja, kui talle miski ei meeldi. 

Neitsi ja Jäär

Jäär on tormakas ja eelistab alati enne tegutseda ja siis alles mõtelda. Vastupidiselt Neitsile, kes kaua analüüsib enne, kui ta midagi teeb.

 

 

 

Kaalud ja Kaljukits

See on vana tuntud tõde, et Kaalud ja Kaljukits ei ole kokku loodud. Miks? Sest Kaalud ei talu välja Kaljukitse naiivsust ja liiga pehmet loomust. Jah, sest üks neist on sodiaagi kõige väljendusrikkam ja muretum tähemärk, teine aga tema vastand. Kaljukits muretseb mitte millegi pärast ja on tihti masenduses. Kaalud tunnevad tema kõrval lihtsalt meeletut igavust.

Kaalud ja Skorpion

Kaalud piltlikult öeldes kaaluvad iga oma sõna, Skorpion ei tea isegi, mida tähendab sõna diplomaat.

Kaljukits ja Veevalaja

Kaljukits ja Veevalaja võivad väga vabalt armuda omavahel. Nad on diskreetsed ja tundlikud, sarnanevad teineteisele, neil on palju ühist aga nende suhe ei ole väga tugev. Kaljukits, nagu ikka, on liiga traditsiooniline Veevalaja jaoks. Veevalaja tahab elada oma rütmi ja vajaduste järgi, olla üksi, ainult, et mõnikord... Ta tahab, et keegi teda rahustaks nagu last, kes on voodist maha kukkunud peale seda, kui ta on halba unenägu näinud. Kaljukits sellist asja ei mõista.

Kaljukits ja Kalad

Need kaks on mõlemad liiga tundlikud ja hoiavad kõiki oma saladusi enda teada ning ei suuda seega normaalselt koos elada. Nad mõtlevad liiga palju ja tegutsevad liiga vähe.

Veevalaja ja Skorpion

Oi, oi, oi!!! Kui neil üldse midagi ühist on, siis on see nende võime öelda otsekohe välja kõik see, mida nad mõtlevad. Ja probleem seisneb selles, et nad mõlemad solvuvad jalamaid. Said sa aru? Nad ütlevad asju välja toorelt ja ilma mõtlemata, nad on väga tundlikud ja ei hooli teiste tunnetest. Ja see lõpetabki kogu omavahelise suhtlemise. Eriti, kui võtta arvesse, et meie rahvusvaheline Veevalaja on ju pika vihaga. Ta ei kõhkle sekunditki enne, kui teeb vaese Skorpioni pihuks ja põrmuks. 

Veevalaja ja Jäär

Veevalaja tahab nautida elu rahulikult, vaadata vee vulisemist, kuulata lindude laulu... Jäär tahab tegevust ja põnevust oma ellu. Ta tahab sädemeid ja rauda taguda. See aga ei sobi üldse Veevalajale, kes on rohkem harjunud intellektuaalsete ja sügavate jutuajamistega.

Kalad ja Neitsi

Olge valmis suurteks krokodillipisarateks. Kalad ja Neitsi on liiga tundlikud selleks, et olla koos.  Nad küll hoiavad oma tundeid endale aga üksainuke märkus võib toimida nagu nõel õhupallis. Ometi ei ole nad suured tülitsejad, kes hakkaksid taldrikuid loopima. Nad on sellised pigem dramaatilised ja vaiksed, nagu mõni igav film. Nad teevad ise endale oma mõtetega haiget ja vajavad tugevat inimest enda krvale, kes neid mõistaks ja toetaks. 

Kalad ja Kaalud

Isegi, kui nad iseennast teineteises ära tunnevad, sest nad on mõnikord üsna sarkastiliste märkustega, siis ei sobi nad omavahel kokku. Miks? Sest Kalad kasutavad Kaalusid ära emotsionaalse batuudina. Nad toetuvad teise õlale ja muutuvad täiesti sõltuvaks.


  © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 


 

 

 

 

 

 

 



 

 

 


 

 


Kommentaare ei ole