{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks asi on "miracle morning", mis lubab muuta elu paremaks ja õnnelikumaks?

  Foto : unsplash / David Mao Mis asi on miracle morning , m...

 

Foto : unsplash / David Mao

Mis asi on miracle morning, mis kogub praegu aina rohkem kuulsust? 

Mis oleks, kui piisaks sellest, et ärgata hommikul natuke varem selleks, et olla õnnelikum ja võtta oma elu lõpuks ometi enda kätesse? Vähemalt nii väidavad need, kes on välja töötanud "miracle morningu" ehk siis imelise hommiku kontsepti. Selle järgi piisab sellest, et ärgata paar minutit varem selleks, et tunda end paremini ning muuta oma elu. Kaasa toob see aga üldist rahulolu nii era-, kui tööalases elus. Lisaks selgub, et miracle morningut harrastajate hulgas leidub selliseid kuulsuseid nagu Anna Wintour ( Ameerika Vogue ajakirja peatoimetusest), Richard Branson (Virgin' direktor), Tim Cook (Apple direktor) ja Marissa Mayer (Yahoo juht kuni 2017. aastani). 

 

Morning Miracle : õnne ja edu võti

Kui praegu jätsime me peamiselt meelde, et iseenda jaoks aja võtmiseks on vaja lihtsalt varem ärgata, siis morning Miracle ei piirne üksnes sellega. Mis selle eesmärk siis on? Muuta oma elu paremaks igas valdkonnas. 

Selleks, et seda uut harjumust omaks võtta, on vaja luua uus traditsioon, mis seisneb 6 alussamba peal ja nendeks on: vaikus, enesesisendamine, visualiseerimine, füüsilised harjutused, lugemine ning kirjutamine. 

 

 

Iga hommik, 30 päeva jooksul, alusta oma päeva nii:

1. Mediteerimine (10. minutit)

2. Enesesisendamine ja visualiseerimine :  mõtle sellele, kes sa olla tahaksid ning määra endale eesmärgid ja plaanid

3. Füüsilised harjutused : mille peale sa võid kulutada 10 minutit või poolteist tundi, tähtis ei ole see, kui kaua sa end treenid ega see, millega sa tegeled

4. Lugemine : loe vähemalt 10 minutit ükskõik mida siis, kas mõnda head juturaamatut või ajalehti

5. Kirjutamine (10. minutit) : kirjuta üles mõnda päevikusse või vihikusse oma mõtted, plaanid ja samuti kõik asjad, mille eest sa oled tänulik, inspireerivad tsitaadid jne. 

See on kõigest näide sellest, mida sa teha võid. Iga asja peale kuluvat aega ja kestvust võid sa muuta vastavalt oma soovile. 

Loomulikult ei ole alati kerge varem ärgata ja tegeleda selle kõigega. Aga samas on kindel see, et iseendale leitud aeg on alati kasulikult kulutatud aeg. Mediteerimine, lugemine ja kirjutamine võivad sind muuta ainult õnnelikumaks. See, kui sa oma peas kujutad ette oma plaane nagu oleksid su suuremad soovid juba täitunud, tunned seda rõõmu ja rahulolu, see viib sind samm lähemale tulemusele. Iga päev üks samm lähemale.

Kommentaare ei ole