{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida näitab keel sinu tervise kohta?

  H iina meditsiini järgi on võimalik keelt vaadates teada saada, kas inimene on terve või haige. Kuna keel on ühendatud närvite...

 

Hiina meditsiini järgi on võimalik keelt vaadates teada saada, kas inimene on terve või haige. Kuna keel on ühendatud närviteid pidi sisemiste elunditega, siis annab ta kohe märku organismi seisundist.

Terve inimese normaalne keel on roosakashall, ilma lillakate aladeta, ilma teiste värvivarjunditeta. Keelet kattev kiht on selge ja normaalne.

Kui su keelt katab valge kiht, millel on selgelt näha hammaste jäljed ja punased laigud, näitab see energiapuudust ja kroonilist väsimust. Halba söögiisu ja liigset higistamist. See on sagedane nähe muretsevate ja masenduse all kannatavate inimeste juures.

Kui su keele keskel on kollakas kiht ja keel ise tumepunast värvi, siis viitab see seedeprobleemidele, veetustamisele ja naha haigustele.
 
 
 


Paks valge kiht ja tursunud keeleääred on märgiks samuti seedeprobleemidest ja vedelikupeetusest. Need inimesed kannatavad tihti väsimuse all.

Punane keel ja valge katt on märgiks kehatemperatuuri tõusust, mis on põhjustatud viirusest.

Paks valge katt ja kahvatu, paistes keel on tõenäolise põletiku märgiks, samuti ka vitamiini - ja mineraalipuuduse näiduks.

Kahvatu keel, ilma katuta võib olla märgiks aneemiast, mäluprobleemidest ja keskendumishäiretest. Naistel samuti hormonaalne tasakaalutus.

Punased laigud keele äärtel ja otsal: raskused hingamisega ja probleemid kopsudega. See võib olla ka märgiks depressioonist.

Vaod keelel: halb seedimine ja närvisüsteemi häired, nagu ängistus, unetus, stress jne.

Roheline katt: tõsine terviseprobleem, nagu kopsupõletik.


Kommentaare ei ole